Europa

I Europa bor der omkring 900 millioner mennesker. Verdensdelen går fra Nordsøen / Atlanterhavet i vest til Uralbjergene i øst. Højdemæssigt dækker det fra Nordpolen til Middelhavet. Desuden så udgør det den vestlige 1/3 del af Eurasien. I Europa findes der pt. 44 selvstændige stater – hvor Rusland uden tvivl er den største, mens Vatikanstaten er mindst.

Du behøves ikke at rejse jorden rundt for at opleve anderledes kulturer – i Europa er der store kulturelle forskelle fra land til land, og der er nok lande at vælge i mellem. Mange mennesker vælger at tage på storbyferier, og i Europa er der nok at vælge i mellem. London, Paris, Barcelona og Rom kunne være gode bud på en fantastisk storbyferie, men også alternative storbyer som Rotterdam, Porto, Antwerpen, Manchester, og Milano er fantastiske steder at besøge.

Er du mest til badeferie, så har du mange gode muligheder i Europa. Der er enormt mange lande hvor du har muligheden for en strandferie, som f.eks. i lande som Grækenland, Tyrkiet, Portugal, Cypern, Spanien, m. fl.

Er du mest til historie og kulturelle oplevelser, så har du også fantastiske muligheder i Europa. Hvert land har sin egen unikke historie og kultur.

Lande

Skriv en kommentar