Liechtenstein

Rejseguide til Liechtenstein

Liechtenstein Liechtenstein er et lille fyrstedømme, der er beliggende mellem Østrig og Schweiz. Liechtenstein er, sammen med Andorra, den eneste dobbelt-indlandsstat, der er beliggende i Europa. Landet er i øvrigt også det eneste tysktalende land, der ikke grænser direkte op til Tyskland.

Landet er delt op i 11 forskellige kommuner, der allesammen er en del af fyrstedømmet, der er et konstitutionelt monarki. Liechtenstein er desuden kendt for at være landet med verdens højst BNP pr. indbygger, der lyder på hele 162.000 schweizerfrank, hvilket er nogenlunde det samme som 570.00 danske kroner.

Liechtenstein

Forsikring

Du er dækket af EU´s blå sygesikringskort. EU´s blå kort dækker op til et år, hvor du bliver dækket på lige fod med de lokale beboere. Husk at det ofte vil være en god idé at være dækket ind med en rejseforsikring også.

Rejsetidspunkt

Skisæsonen går fra december til april. Fra maj til oktober der besøger turister primært landet for sightseeing og vandring.

Valuta

Den lokale valuta er Schweizerfranc.

Attraktioner

  • Balzers – Se den smukke kirke og et flot og spektakulært slot.
  • Schloss Vaduz – Et historisk slot som også er kongefamiliens hjem. Der er ikke mulighed for at besøge slottet, men det kan ses udefra.
  • Vaduz – Hovedstaden. Der er mange spændende butikker og restauranter. Desuden er katedralen og Liechtenstein Kunstmuseum et besøg værd.

Kort

[Total:0    Gennemsnit:0/5]

Skriv et svar