Vulkan i Costa Rica

Sidst opdateret 10/02/2014 - Alle reklame links er markeret med *

Rejseguide til Costa Rica

Vulkan - Costa RicaCosta Rica er et land, der er beliggende i Mellemamerika. Costa Rica grænser op til Nicaragua i den nordlige del af landet og Panama i den sydlige del af landet. Desuden betyder Costa Rica “rig kyst” på spansk.

Det samlede areal i Costa Rica lyder på 51.100 kvadratkilometer, hvoraf små 0,7 procent af dette areal er vand. Landet er opdelt i 7 forskellige provinser, hver provins er herefter inddelt i kantoner, der herefter er inddelt i små distrikter. Costa Rica er et populært rejsemål for folk som søger naturoplevelser. Der er mange national parker og beskyttede områder, faktisk dækker det over 23 procent af landets areal.

Costa Rica er særlig kendt for at være landet uden en hær, da det blev besluttet ved borgerkrigens afslutning, at landets hær skulle nedlægges.

Vulkan og Sø - Costa Rica

Vulkanen Arenal

Skal jeg bruge visum for at besøge Costa Rica?

Har du planer om at besøge Costa Rica, så har vi gode nyheder til dig. Det er visumfrit i indtil 90 dage. Dit pas skal være gyldigt 6 måneder fra indrejsedato. Dog er det vigtigt du lige tjekker op på om reglerne stadig er aktuelle, da visum regler kan ændres med kort varighed.

Rejseforsikring

Du skal have en rejseforsikring, hvis du skal rejse til Costa Rica.

Vaccinationer

Vaccinationer er nødvendige, derfor skal du tage en snak med din læge omkring, hvilke vaccinationer du bør have. Du bør beskyttes mod Difteri, Hepatitis A og B, Stivkrampe. Det kan også være nødvendigt at beskytte sig mod Malaria. Men antallet af vaccinationer afhænger af længden af din rejse, og hvor du skal rejse.

Valuta

Den lokale valuta er Colones. Der findes et bredt udvalg af hæveautomater på Costa Rica, selv i de mindste byer. Det er også muligt at hæve Amerikanske Dollars i mange af automaterne, hvilket er en fordel hvis man bor på nogle af de bedre hoteller.

Manuel Antonio Nationalpark

Manuel Antonio nationalpark

Kort over landet

Spørgsmål om Costa Rica?

Kunne du tænke dig at vide mere angående Costa Rica, så stil gerne spørgsmål nedenunder, så bliver guiden opdateret løbende.

Vulkanen Poas

Vulkanen Poás

[Total:0    Gennemsnit:0/5]

En kommentar

 • Emma

  1. september 2015

  Hej,

  Jeg overvejer meget at tage til Costa Rica i oktober måned, men har læst mig frem til, at der er regntid på det tidspunkt. Jeg vil ikke have noget imod hvis det bare er et par timer om dagen og så er det det, men jeg synes, at der er meget forskellige beskrivelser. Nogle steder står der, at det er et par timer om aftenen og andre steder står, at det kan være heldagsregn i flere dage/uger. Det har naturligvis ret stor betydning for mine overvejelser, så jeg vil høre om du ved noget om det? 🙂

  Jeg har desuden læst at de Caribiske områder i Costa Rica skulle have bedre vejr i perioden, men også at der skulle være en risiko for malaria netop der. Jeg er slet ikke vild med at skulle tage forebyggende piller da jeg har hørt om en masse bivirkninger, så det er lidt et dilemma. Jeg håber derfor, at du kunne have noget information jeg kan bruge! 🙂 Det hele er jo information som jeg har fundet på nettet og ikke rigtig kan sortere hvad der er reelt og ikke er..

  Vh Emma

  Svar

Skriv et svar