Lav din egen rejseblog

Drømmer du om at lave din egen rejseblog?

Det er slet ikke så svært som det lyder til. Der er rigtig mange gode muligheder på markedet, både gratis, men også løsninger hvor du selv sætter det hele op (Og har fuld kontrol).

Det er sjovt at drive en rejseblog. Man har mulighed for at inspirere andre og vise de spændende oplevelser man oplever. Det er også en god mulighed for at skabe kontakt til andre ligesindede og dele tips og råd. Får man succes med sin rejseblog, så kan det også åbne døre for nye oplevelser og en eventuel indtjening på bloggen.

Lav din egen blog

Hvis du gerne vil lave din egen blog, på dit eget domæne, så kræves der egentligt kun:

  • At du køber et domæne.
  • At du køber et webhotel.

Når du har købt disse, så anbefales det at du installere WordPress på dit webhotel og driver din blog via det geniale system. Det er samme system som driver denne hjemmeside.

Det er ikke svært at opsætte selv. Langt de fleste kan gøre det uden problemer. Hvis du har mod på at opsætte og drive din egen rejseblog, så anbefales det at du læser denne guide:

Lav en blog – Sådan laver du din egen blog

Her bliver du guidet gennem hele processen. Lige fra domæne og webhotel køb, til opsætning og brug af WordPress.

Gratis alternativer

Der findes mange gratis alternativer på markedet. Du har ikke samme fleksibilitet eller muligheder, som hvis du selv hoster din egen blog på dit eget domæne, men det er til gengæld gratis.

Det bedste sted at starte, hvis du vil oprette en gratis blog er nok:

WordPress.com – Her får du en gratis WordPress blog, som er hosted på domæne xxxxx.wordpress.com

Blogger.com – Også et fint alternativ med mange brugere.

Det anbefales dog at du i stedet køber dit eget domæne med webhotel, da du har fuld kontrol over din blog den vej. Det giver også et mere professionelt indtryk og langt bedre muligheder for at få besøgende og ikke drukne i mængden.

Du kan komme i gang med din egen blog for under 300 kroner om året, så det er ikke en formue du skal af med.

Skriv en kommentar