Bermuda

Bermuda er en lille øgruppe, der er beliggende i Atlanterhavet en smule øst for USA. Hovedstaden i Bermuda er Hamilton, der samtidig er landets største by. Desuden er de øer, der danner landet en del af et større koralrev, der er fantastisk smukke.

Bermuda er internationalt kendt for at være det ene hjørne af den verdenskendte bermudatrekant. Landets klima minder meget om det østlige klima i USA, hvorfor det naturligvis ofte er varmt, men samtidig også et utroligt varierende vejr.

Landet har desuden også en international børs, der går under navnet Bermuda Stock Exchange.

Havnefront i Bermuda

Havnefront

Hvornår er det bedst at besøge Bermuda?

På ø-gruppen er der 2 sæsoner:

Sommersæsonen fra April til Oktober – hvor temperaturen er varmest i både luften og i vandet.

Vintersæsonen fra November til Marts – hvor temperaturen i dagstimerne ligger i snit på 21-22 grader, og hvor badevandet ikke er varmt nok til at bade i.

Ulempen ved at besøge Bermuda fra August til Oktober, er at der er en risiko for at øen bliver ramt af en orkan.

Sikkerhed

Bermuda er et sikkert land at rejse i, men som i resten af verden, så er der en risiko for at blive udsat for noget ubehageligt. Bermudas politi har lavet en god guide til turister, som forklarer hvordan du bedst muligt kan få en god rejseoplevelse. Du kan læse guiden her.

Vaccinationer

Det er begrænset hvor mange vaccinationer du bør have, men tag en snak med din lokale læge om, hvilke der er relevante. Du bør være dækket ind af vaccinationer mod Difteri, Hepatitis A og Stivkrampe.

Skal jeg have visum for at besøge Bermuda?

På Bermuda er det visumfrit i op til 180 dage. Dit pas skal være gyldigt under opholdet. Husk at tjekke op på om de aktuelle regler har ændret sig.

Sandstrand på Bermuda

Eksempel på en af de fantastiske sandstrande

Rejseforsikring

Rejseforsikring er en nødvendighed når du rejser udenfor EU. En rejseforsikring hjælper dig ved uheld, sygdom og lignende.

Åbningstider

Banker har typisk åbent fra 9.30 til 15 på hverdage og lidt længere om fredagen (16.30). Skal man handle, så har butikkerne ofte åbent fra klokken 9.00 til 17.00. I højsæsonen er åbningstiderne ofte lidt længere.

Valuta

Valutaen hedder Bermuda Dollars, og er låst til samme kurs som Amerikanske Dollars.

Hæveautomater er udbredt, og der er mange muligheder for at hæve fra dit internationale kreditkort. Desuden tager de fleste butikker og spisesteder imod kortene.

Drikkepenge

Drikkepenge er typisk ikke inkluderet i regningen på restauranter. Man giver normalt 15 procent oveni som drikkepenge. På hoteller bliver der typisk lagt 10% automatisk oveni regningen.

Spørgsmål om rejser til Bermuda?

Har du nogle spørgsmål angående din rejse? Så skriv dem meget gerne nedenunder, vi vil gerne hjælpe dig.

2 kommentarer til “Bermuda”

Skriv en kommentar