Skiferie med Østrigsk charme

Har du hørt om at Østrig skulle være helt perfekt destination hvis du gerne vil på skiferie, så har de personer der har fortalt om dette helt ret. Østrig har meget at byde på og kan ret sikkert også være det oplagte valg som rejsedestination for dig.

Skiferie der har dansk skiskole til børnene

Skiferie i Østrig for både børn og voksne. Uanset hvor du vælger at slå dig ned i Østrig, så er der mulighed for at opleve den smukkeste natur langs pisterne der både leverer gode lange pister men også muligheden for at finde forskellige sværhedsgrader, så selv de mindste eller de mere uøvede kan få en chance for at tage en pist.

Hvis du rejser til Østrig på skiferie med børn i blandt de rejsende, så er der gode anbefalinger at finde i forhold til Wagrain eller Westendorf. Det skyldes at de her med sikkerhed kan tilbyde skiskole til børnene som foregår på dansk. Det kan være svært nok at skulle lære at stå på ski, så hvis det oveni købet skulle foregå i en skole med andet sprog end ens eget sprog, så ville man måske få lidt svært ved at nå dertil hvor man tør at begive sig ud på en pist eller to. Har du børn med, bør du altså prioritere et rejsemål, hvor der er mulighed for en dansk skiskole.

Oplev en naturlig mavepuster når du for første gang kan beundre Østrigs natur og arkitektur

Det er ikke kun den børnevenlige del, der gør Østrig til et så populært valg i forhold til skituristerne. Hvis du er en lidt mere øvet skiløber, så kan Østrig også være med til at dække godt ind i forhold til at give dig de udfordringer som du måske har brug for. Offpiste i Østrig er helt og aldeles fremragende og fyldt med den smukkeste natur, når du begiver dig rundt oppe i alperne og det kan kun give et boost at komme igennem en dag med offpiste her.

Noget andet godt der kan nævnes ved Østrig, er noget så sært som deres lifte. Det kan måske virke lidt skørt at komme ind på, men hvis du først har prøvet at tage af sted på skiferie til et sted hvor liftene var af en ældre dato og lider du bare en lille smule af højdeskræk, så er typer af lifte ret sikkert noget som du selv fremadrettet vil undersøge før afrejse.

Der er selvfølgelig ikke spor af charme at hente i skilifterne og deres modernitet, så hvis du er ude efter at finde charme ved det sted du vil rejse til, så kan du se nærmere på Østrigs smukke arkitektur som passer perfekt ind i den vilde natur der er i alperne. Hvis du aldrig har været i Østrig, så vil du med sikkerhed opleve mindst et beundringsværdigt mavepust fra naturens og arkitekturens side, når du først står og iagttager for første gang.

Oplev den charmerende arkitektur. Foto: Unsplash

Gør brug af et rejseselskab for at lande det helt perfekte sted

Selve rejsen til og fra Østrig er heldigvis let og ikke spor lang. Du kan rejse direkte med fly fra København til Østrigs lufthavne, hvor du kan blive samlet op af dit rejseselskab hvis du anvender f.eks. Thinggaard. Thinggaard er desuden et godt valg i forhold til hjælp til at planlægge hele ferien fra start til slut, fordi de med den store erfaring og kendskab til de forskellige områder i Østrig vil kunne sammensætte den helt perfekte rejse for dig.

Hvis du ikke rejser alene, men der f.eks. er børn med på rejsen eller at du aldrig selv har prøvet at stå på ski før, så kan Thinggaard være behjælpelig med at udpege de bedste destinationer i forhold til at det nok ikke er de vildeste offpiste der skal prioriteres.

Skriv en kommentar