Rejs til… Fyn!

Her på siden har vi brugt meget tid på at reklamere for udlandet. Der er jo massere steder at vælge imellem, men hvad hvis man ikke altid orker at rejse ud af landet – Hvad har man så af muligheder? Heldigvis er der ekstremt mange steder at vælge imellem, det er blot at åbne øjnene. I denne artikel vil vi lægge fokus på Fyn, som er et af de steder i Danmark, som for alle er forholdsvist nemme at tilgå. Det ligger jo lige i midten, og derfor tænkte vi også, at vi kunne ramme så mange danskere som muligt, ved at skrive om netop fantastiske oplevelser på Fyn.

Der er massere at tage fat på, så lad os da bare komme igang!

Hvis man skal besøge Fyn – Skal det så være sommer eller vinter?

Der er nogle steder i verden, som nærmest kun er oplagte at besøge på en bestemt årstid. Sådan er det sådan set også i Danmark, for ser man bare på Skagen, så er der langt mere aktivitet og liv om sommeren, hvilket jo også giver en god mening. Derfor tænkte vi, at det var værd at nævne hvorvidt man bør besøge Fyn enten sommer eller vinter. I vores optik kan man faktisk besøge Fyn på alle årstider. Det gode ved Fyn er, at der er mange muligheder for overnatning, og man kan jo derfor tilpasse sit overnatningssted alt efter hvilken årstid man vælger at besøge den dejlige ø.

Her skal du overnatte under et besøg på Fyn i vinteren

Hvis vi starter med at se på overnatningsmuligheder om vinteren, jamen så vil vi som udgangspunkt altid foreslå at man tager et kroophold på Fyn. Der er ingen tvivl om, at det virkelig vil være med til at gøre en ellers kold vinter en smule varmere. Bliv inviteret indenfor på de mange dejlige kroer på Fyn, og få noget dejlig dansk mad med en god varm sauce. Det må da næsten være en af de bedste måder at nyde sin vinter på, hvis du spørger os.

Sommeren byder på glade og friske steder

Fyn har også nogle fantastiske steder man kan overnatte i løbet af sommeren. Der er nemlig masser af hoteller, der ligger ned til vandet, hvilket virkelig kan være dejligt om sommeren. Her har man fri mulighed for at få en kølig dukkert i et ellers varmt dansk sommervejr. Se blandt andet nogle af de skønne badehoteller eller spahoteller, som Fyn byder på.

De mest populære seværdigheder på Fyn

Fyn har en masse spændende ting at se, det kan der ikke være nogen tvivl om. Men hvad skal du rent faktisk se og opleve, når nu du er alligevel er på Fyn? Her kommer de 3 bedste seværdigheder på Fyn, i hvert fald ifølge os.

Ærø – Den skal man da se!

Det Fynske Øhav har en hel del at byde på, og specielt den mest kendte ø Ærø, kan virkelig være en fantastisk udflugt. Man kan nemt tilgå øen, som ikke er andet end en lille færgetur væk. På øen er der et ganske hyggeligt havnemiljø, som både er spændende og interessant for unge som ældre. Det er selvfølgelig også bare et plus, at Ærø har nogle helt forrygende spisesteder.

Se det smukke Egeskov Slot

Du har helt sikkert hørt om det før, men Egeskov Slot er et vildt sted. Slottet er noget i verdensklasse, og haven der hører til sidder og lige i skabet. Her er der også forskellige events, som man komme til enten gratis eller ved køb af billet. Det afhænger naturligvis fra event til event. Dog helt sikkert en oplevelse værd!

Til men ikke mindst… Den Fynske Landsby

Vil du opleve hvordan Fyn var for mange år siden? Jamen så tag et kig tilbage til 1800-tallet, og se hvordan vi boede som danskere. Her er der skuespillere, som vil gøre oplevelsen mere virkelig, men også de velbevarede ældre huse, er med til at sparke benene væk under en. Det er altså også helt klart et besøg værd!

Vores konklusion

Selvfølgelig er der mange fantastiske steder ude i verden, det må man altså ikke underkende. Ikke desto mindre kan Fyn også noget, og det er måske ikke det sted, som man lige besøger hver dag, hvis man altså ikke bor der. Derfor synes vi helt klart at Fyn er et besøg hver, hvis man af den ene eller anden grund ikke ønsker at tage uden for landets grænser.

 

Skriv en kommentar