Rabatkoder / Kuponkoder til Hotels.com

Leder du efter rabatkoder til Hotels.com? – Hotels.com rabatkoderne giver dig mulighed for at løbende spare procenter på din næste booking. Rabatstørrelsen variere og rabatkoderne bliver løbende udskiftet.

Bemærk: Alle reklame links er markeret med *

Herunder finder du aktuelle rabatkoder til Hotels.com:

*INAKTIV PT*

Sådan bruger du rabatkoder til Hotels.com

Det er nemt at hurtigt at bruge rabatkoder fra Hotels.com:

 1. Marker og kopier koden fra vores oversigt.
 2. Find det hotel du ønsker at booke og tryk “Vælg” og “Reserver nu”.
 3. Vælg dit ønskede værelse og tryk “Reserver”
 4. Herefter skal du vælge om du blot vil bestille værelset og betale på hotellet – Eller om du vil betale med det samme. Hvis du ønsker at benytte en rabatkode, så virker det kun, hvis du betaler med det samme.
 5. Herefter skal du udfylde dine personlige oplysninger og dine kreditkortsoplysninger.
 6. Inden du bekræfter købet skal du indtaste rabatkoden i højre side uden dine reservationsoplysninger. Indtast koden og tryk på “Anvend” knappen. Det er vigtigt at du trykker på knappen, da koden ellers ikke vil virke.
 7. Som afslutning skal du bekræfte dit køb. Herefter vil der blive sendt en bekræftelse til din e-mail.

Betalingsmuligheder

Når man bestiller overnatninger via Hotels.com – Kan man enten vælge at betale online med det samme, eller betale på hotellet. Man skal betale online for at benytte Hotels.com rabatkoderne. Hvis man vil betale online, kan man vælge mellem disse betalingsmetoder:

 • MasterCard
 • Visa
 • Diners Club
 • Discover kreditkort
 • American Express
 • Visa Electron
 • PayPal

De fleste vælger at betale på forhånd. Vær opmærksom på at er dit kort koblet til en dansk konto, vil kursen blive omregnet til danske kroner. Selvom du ikke ønsker at betale på forhånd, skal du alligevel indtaste dine kreditkortsoplysninger, da det er Hotels.com sikkerhed for at det er en seriøs bestilling. Nogle steder trækker et depositum, som skal betales på reservationstidspunktet.

Afbestilling

Da Hotels.com virker som et mellemled mellem hotellet og gæsten, så er der ikke nogen ens afbestillingspolitik. Det afhænger af de enkelte hotellers afbestillingspolitik, om du kan få penge tilbage eller ej.

Betingelserne kan du altid læse på hotellets side under Hoteloplysninger. Samme betingelser bliver også vist i reservationsoversigten og den mail du får som bekræftigelse. Der er ofte en afbestillingsfrist, som skal afholdes, hvis man skal have det fulde beløb refunderet. Enkelte steder er det slet ikke muligt at få ens reservation refunderet.

Hvis man har behov for at afbestille, kan dette gøres via ens konto på Hotels.com. Gå ind under reservationer og klik på “Afbestil reservation”. Hvis man skal have refunderet et beløb, så gøres dette direkte til den konto der blev brugt til bestilling.

Samme sted kan man også ændre ens reservation, hvis man f.eks. skal rykke sin ankomst med en dag eller lignende. Klik på “Rediger reservation” / “Foretag ændring af værelsesreservation”. Her kan man ændre følgende:

 • Navn på gæst
 • Type værelse / Seng
 • Ryger / Ikke ryger
 • Handikapfaciliteter
 • Hvor mange gæster man er
 • Rejsedatoer (Gebyr kan blive nødvendigt)

Kundeservice

Hotels.com har en god kundeservice, der både kan kontaktes online og via telefon. De prioritere kundetilfredshed meget højt. Man kan ringe i hverdage mellem 08:00 og 22:00 og søndag mellem 09:00 og 22:00. Her kan man også få hjælp til tvivlsspørgsmål og lignende. Har man ikke travlt, kan man også vælge at sende en mail via “Send os en e-mail”.

Hvem er Hotels.com?

Hotels.com er en del af Expedia, Inc. Det er den største hotelbooking side på nettet og har vundet priser som eksempelvis “The Gold Award” i WebUser Magazine. Desuden er de blevet kåret af danskerne som det bedste online hotelbooking site. Hotels.com fokusere på mindre hoteller og større hotelkæder. Udover hotelværelser, har de også en lang række gæsteværelser, vandrehjem, mv. De tilbyder mere end 290.000 forskellige steder at overnatte, fordelt på 60 lande.

Welcome rewards – få en gratis overnatning

Hotels.com har en speciel service de kalder Welcome Rewards, hvor du kan optjene gratis overnatninger. Rejser man meget og booker man via hotels.com, kan det hurtigt godt betale sig at være en del af den service.

Det er ganske simpelt. Når man har overnattet 10 gange, så får man 1 overnatning gratis. Lidt som nede hos den lokale pizzamand.

Det er gratis at tilmelde sig Welcome Rewards. Det eneste der kræves er at man har en konto hos hotells.com. Det er blot én af mange gode grunde til at være medlem hos hotels.com. Medlemmer får nemlig også specielle særtilbud, hvor der kan være meget at spare. Man får også mulighed for at booke nye overnatninger hurtigt og gemme favorithoteller, kvitteringer, mv.

Optjen gratis overnatninger – Tilmeld dig hotels.com nu*.

Hotels.com app

Hotels.com har også udviklet en app, som kan benyttes på alle populære mobilsystemer. Her kan man hurtigt og nemt lede efter kommende overnatninger, holde styr på reservationer og indsamle sine bonusovernatninger. Du kan hente appen her*.

Skriv en kommentar