primo tours

Primo Tours

Primo Tours fokuserer på charterrejser, hvor du får direkte flyvninger, god service, danske rejseledere og autentiske oplevelser.

Rejseformer

Primo Tours har blandt andet et stort udvalg af All Inclusive rejser og Mini All Inclusive rejser, hvor du får morgenmad og drikkevarer i løbet af dagen. Desuden har de skabt Ø-All Inclusive rejser, hvor der er forskellige oplevelser inkluderet i rejsen. Udover All Inclusive, så har de selvfølgelig de sædvanlige charterrejser med hel og halvpension.

Hvis du rejser med børn, så har de rejser som er børne og familievenlige. Primo Tours er et dansk rejsebureau med stort D. Alle deres rejseledere taler dansk.

Leder du efter aktive rejser, så tilbyder Primo Tours både dykkerrejser og “Aktiv ferie”, hvor der er rig mulighed for at forbrænde de kalorier, som man uundgåeligt indtager på en ferie.

Primo Tours afbudsrejser

De tilbyder løbende afbudsrejser og restpladser, hvor du i nogle tilfælde kan spare over 60%.

Om

Rejsebureauet blev stiftet i slutningen af 2009 af Henrik Søndergaard og Bjarke Hansen. Sammen har de 38 års erfaring fra den danske rejsebranche. Det betyder at de har et stærkt grundlag for at arrangere dejlige ferier for dig og din familie. Det er et af de mest populære rejsebureauer i Danmark og sender årligt tusindevis af danskere på ferier syd på.

Rejsegarantifonden

Primo Tours er medlem af Rejsegarantifonden (nr. 2187). Det sikrer dig i tilfælde af konkurs.

Se rejser hos Primo Tour

Find en fantastisk charterrejse hos Primo Tour i dag.
Gå til Primo Tour

Rejsemål

Primo tours arrangerer rejser til:

[Total:0    Gennemsnit:0/5]

Skriv et svar