nordlys på grønland

Oplev efteråret i Grønland

Efterårsferien nærmer sig, og det er tid til at planlægge hvor man skal rejse hen. Klassiske efterårsmål er europæiske storbyer som Paris, Berlin eller London, men var det ikke en idé at tænke lidt anderledes i år? Der er så mange steder ude i verden, som står og venter på at du skal komme forbi og tage de vildeste oplevelser og de smukkeste syn med dig videre i livet. Grønland er ét af dem.

Grønland er ikke et land vi altid husker at tænke på som et turistmål, men er jo en del af vores eget land i form af rigsfælleskabet og det ville være naturligt, at vi også kom der noget mere. Grønland har en helt unik og storslået natur, som med garanti vil tage pusten fra dig, første gang du kommer her. Dyrelivet er rigt og spændende og der er masser af spændende aktiviteter i dette land højt mod nord.

Hvordan er Grønland om efteråret?

De fleste af os ved nok at Grønland lukker helt ned om vinteren med ekstrem kulde og så godt som ingen dagslys. Det er derfor altid som sommeren, man tager herop som turist, men hvad med efteråret?

Hvordan er der i Grønland på denne smukke årstid?

For det første er der meget roligt. Sommeren er kort og hurtigt overstået og når turisterne er rejset hjem, bliver her stille og afstressende. I efteråret kan du nyde Grønland sammen med dem der bor her fast. Naturen er vild, vild flot, og meget afvekslende i efterårsmånederne. Der er både smukke og klare solskinsdage, men også voldsomme storme, hvor man skal være klædt godt på. Fjeldene er smukt klædt på i brune nuancer og man får en følelse af at opleve noget andre ikke gør, hvis man kommer her på denne årstid.

Oplev nordlys i fuldt flor

Når sommeren er slut, bliver natten igen kulsort i Grønland og med den sorte nattehimmel kommer også det naturfænomen, der specielt hører de meget nordlige breddegrader til: nordlyset. Nordlyset opleves bedst i Grønland og er et syn man sent glemmer. Himlen fyldes af de vildeste farver og man lægger hovedet tilbage og måber, første gang man ser det i virkeligheden.

Sne og slædehunde

Det er også i efteråret at sneen begynder at blive liggende over det hele og man for alvor kan opleve det Grønland, som vi kender fra julekalendere og skolebøger. Slædehundene hyler og glæder sig til endelig at komme ud at løbe igen og du kan selv komme ud at køre hundeslæde med knasende sne under dig.

Bestil en rejse til Grønland hos Airgreenland.dk

[Total:0    Gennemsnit:0/5]

Skriv et svar