Hold kontakten ved lige, når du rejser

Er du rigtig glad for at rejse, hvorfor du ofte er på farten? I og med at det i dag er meget nemmere og billigere at rejse, end det har været tidligere, rejser vi danskere mere og mere. Det betyder, at det er vigtigt, at vi sørger for at holde kontakten ved lige med venner og familie derhjemme, mens vi er afsted. Dette var heller ikke helt så let før i tiden, men i dag er det let at finde et mobilabonnement, der har meget data, som du frit kan anvende i udlandet. Det kan du læse meget mere om her på siden.

Mobiltelefonen er uundværlig på en ferie

En mobiltelefon er en fuldstændig uundværlig ting, når man er ude at rejse. Via den har man mulighed for at ringe eller skrive med dem derhjemme, ligesom at man via sin telefon kan tage billeder og videoer. Hvis du gerne vil bruge din telefon i udlandet, er du nødt til at have et abonnement, der har meget data, som du kan bruge i udlandet. Heldigvis er det forholdsvis nemt i dag at finde abonnementer, der har meget data i udlandet til en billig pris, så du har rig mulighed for at tale i telefon med dem, du holder mest af, mens du rejser.

Find et abonnement med masser af data og gratis roaming

Når det kommer til at finde et mobilabonnement i udlandet, er der altså flere udbydere, du kan vælge imellem. I den forbindelse bør du være særligt opmærksom på de abonnementer, der har masser af data, og hvor der endda er gratis roaming inkluderet. Det tilbyder for eksempel Teleselskabet 3, og her får du 30 GB data samt fri tale. Hos Telia kan du endda få fri data og fri tale, og så får du tilmed 20 GB data. Disse kan dog kun anvendes i EU.

Det er således vigtigt at være opmærksom på, om data kun kan anvendes i EU, eller om det gælder for alle lande i hele verden.

Få masser af data i dit abonnement til fri brug i EU

Hos Telenor kan du få fri tale samt 20 GB data, og 10 ud af disse 20 GB kan du frit anvende i hvilket som helst EU-land. Dette tilbud indeholder også fri sms og mms. Fullrate giver dig 25 GB data og fri tale, men du kan kun anvende 10 af disse GB i EU. Endelig tilbyder Telmore også, at du kan holde kontakten ved lige med venner og familie, mens du rejser. De tilbyder hele 30 GB data, hvoraf 10 GB kan anvendes i et EU-land, og herudover tilbyder de 15 timers tale.

Du har i dag mange muligheder for at finde et fordelagtigt abonnement

Der er således ingen tvivl om, at du har rigtig mange forskellige valgmuligheder, når det kommer til at bruge din mobiltelefon i udlandet. Tidligere var dette en besværlig og dyr omgang, men det er forholdsvis let i dag at finde en teleudbyder, der tilbyder fordelagtige mobilabonnementer til billige priser. På den måde slipper du for at skulle bruge en mindre formue på at sende skønne feriebilleder hjem til mor og far.

Det bør du være særligt opmærksom på

Der er ingen tvivl om, at det er rigtig fedt, at man har mulighed for at bruge sin mobiltelefon i udlandet. Men når det kommer til eksempelvis at anvende roaming i udlandet, gør der sig nogle særlige regler gældende. Eksempelvis kan du ikke bruge din mobiltelefon i udlandet, hvis du opholder dig længere tid end 30 dage i det pågældende land. Det vil altså sige, at du er nødt til at tage tilbage til Danmark igen, efter de 30 dage er gået. Det er naturligvis ikke så tit, at man er afsted længere end 30 dage, men hvis du eksempelvis skal til Asien i tre måneder, er det derfor værd at være opmærksom på.

Skriv en kommentar