fodboldrejser - atletico madrid fans

Fodboldrejser – 3 lokal opgør i Europa fodboldfans bør opleve

Der findes mange fantastiske fodboldklubber i Europa, og heldigvis er mange af disse placeret nær hinanden. Når dette er tilfældet, er der tale om et lokalopgør/et derby, hvilket ofte skaber en utrolig intens stemning, når klubberne skal spille imod hinanden – næsten ligegyldigt hvilken turnering, der er tale om. Derfor er det en oplevelse, alle fodboldfans bør unde dem selv, især hvis man selv har et yndlingshold, der er en del af et lokalbrag. Men hvis man ikke har det, men stadig gerne vil opleve et ægte lokalbrag, så kan du gøre brug af de 3 forslag i denne artikel, der beskriver 3 af de vildeste og mest intense fodboldkampe i Europa.

Celtic imod Glasgow Rangers

Celtic og Glasgow Rangers har altid været rivaler – først og fremmest da begge klubber er beliggende i Glasgow, men også da det ofte har været de to klubber, der har været helt fremme i kampen om det skotske mesterskab, hvilket naturligvis har skabt en endnu større rivalisering blandt de to klubber. På nuværende tidspunkt spiller Rangers ikke i øverste række, da de blev tvangs nedrykket af økonomiske årsager, hvilket har nedjusteret antallet af opgør mellem de to klubber – men når Rangers er tilbage i øverste række, så bør alle ægte fodboldfans tage en tur til det skotske og opleve de to mandskaber tørne sammen.

Fenerbahçe imod Galatasaray

Tyrkiske fodboldfans er kendt for at gå op i sporten og deres yndlingsklub med liv og sjæl – og hvis man har oplevet en kamp imellem Fenerbahçe og Galatasaray, så kan man kun bekræfte, at det er sådan, det er. Det er nemlig et af de mest kendte lokal opgør i hele Europa, hvilket skyldes, at stemningen på stadion, når de to klubber tørner sammen, er så intens, at mange fraråder forældre at tage deres børn med på stadion, når kampen finder sted. Tag på en fodboldrejse til Istanbul og oplev kampen – det kan næsten kun blive en uforglemmelig oplevelse.

Atletico Madrid imod Real Madrid

Dette er en kamp, man bør opleve, hvis man er glad for spansk fodbold. De to hovedstadsklubber tørner sammen hvert år, og det giver anledning til nogle fantastiske fodboldrejser til Madrid. Kampen kaldes på spansk El Derbi Madrileño, og det er nok den næst største kamp i Spanien lige efter El Clásico, der nok anses som de vigtigste kampe i hele Spanien af de fleste, da det ofte er de to klubber, altså Real Madrid og Barcelona, der kæmper om mesterskabet.

Det var 3 af de mest berømte lokalopgør i Europa – hvis du vil læse mere om fodboldrejser, og finde frem til de bedste muligheder for at komme på disse, så bør du besøge boldrejser.dk, hvor du finder flere gode artikler og guides om fodboldrejser.

[Total:0    Gennemsnit:0/5]

Skriv et svar