Escapeaway laver fleksible pakkerejser – med rejsegaranti

Har du længe ledt efter et rejsebureau, der tilbyder fleksible pakkerejser for deres kunder, og som endda også har indbygget rejsegaranti? I så fald behøver du ikke at lede længere. Her i efteråret 2019 åbnede nemlig et helt nyt og stort rejsebureau i Danmark ved navn Escapeaway. Via dette rejsebureau har du rig mulighed for at finde en pakkerejse, der passer til dig, i og med at de prioriterer fleksibilitet så højt, som de gør. Kunne du godt tænke dig at læse mere om dette nye rejsebureau, er du kommet til det rette sted.

Få mulighed for en større medbestemmelse

Tidligere var det ofte sådan, at rejsebureauerne på forhånd havde bestemt alt for dig. Derfor havde du ingen eller i hvert fald meget lidt medbestemmelse, når det kom til, hvor du gerne ville bo, og hvornår du ville rejse. Med Escapeaway kan du bestemme meget mere selv, i og med at de tilbyder fleksible pakkerejser for deres kunder og så endda til billige priser. Det vil blandt andet sige, at du har mulighed for at rejse med rutefly fra både Hamburg, Aarhus, Aalborg, København og Billund, alt efter hvad der passer dig bedst.

Vælg imellem forskellige ferieboliger, hoteller og flybilletter

Escapeaway er blevet grundlagt af en gruppe mennesker, der er glade for at rejse og desuden har masser af erfaring med dette. Derfor kan du vide dig sikker på, at du vil være i trygge hænder, når du vælger at bestille din næste ferie gennem dette nye rejsebureau. Du har desuden mulighed for at vælge imellem en lang række ferieboliger, hoteller og flybilletter, så du kan få den rejse, som du foretrækker.

Herudover er din rejsepakke sikret af både pakkerejseloven og rejsegaranti, hvorfor du ikke behøver at bekymre dig, mens du er afsted. I stedet kan du bare læne dig tilbage og nyde din ferie fuldt ud.

Bestil en billig rejse til den destination, du ønsker

Hos Escapeaway kan du bestille en rejse til den destination, du ønsker. De tilbyder både rejser til klassiske destinationer såsom Lissabon, Rom eller Barcelona i Sydeuropa, ligesom at du kan bestille en tur til mere fjerne destinationer såsom Thailand eller Maldiverne. Drømmer du om en kortere flyvetur, og ønsker du bare at være afsted et par dage, tilbyder Escapeaway også ture til Prag, London og Berlin.

Der er altså med garanti også den destination, som du godt kunne tænke dig at besøge, så det er bare om at komme i gang med at undersøge de mange valgmuligheder, du har.

Find et afrejsetidspunkt fra en lufthavn tæt på dig

Escapeaway er et rejsebureau, der sørger for at indhente priser fra samtlige ruteflyselskaber, der findes. Det gælder altså også for lavprisflyselskaber, så du kan spare mange penge på din næste ferie. Det betyder endvidere, at du sagtens kan rejse afsted fra en lufthavn, der ligger tæt på, hvor du bor – hvad end det er København, Aalborg, Aarhus, Hamburg eller Billund. Du kan ydermere inkludere transfer med bus eller privat bil eller billeje i din pakkerejse, hvis det ønskes, og det er kun med til at give dig en større fleksibilitet.

Opnå stor fleksibilitet hos Escapeaway

Det særlige ved Escapeaway er uden tvivl, at de har forstået, hvad den moderne rejsende i dag efterspørger, og det er nemlig at få masser af medbestemmelse og at opnå en høj grad af fleksibilitet. Det gælder både, når det kommer til priser, rejselængde og afrejsetidspunkt. De giver dig således mulighed for, at du helt selv kan sammensætte din rejse, så den stemmer overens med dine ønsker og behov.

Hele pakkerejsen er således på dine præmisser uden indblanding fra nogen andre. Drømmer du derfor om en rejse, som du helt selv har planlagt, bør du overveje Escapeaway, næste gang du har brug for at komme væk fra kolde Danmark.

Skriv en kommentar