hawaii

Drømmer du om at rejse til Hawaii?


Hawaii tilbyder en lang række unikke oplevelser, som f.eks. muligheden for at svømme med skildpadder, opleve vulkaner og bade ved de mange fantastiske sandstrande.

Hawaii er et af de mest populære rejsemål i verden og er for mange danskere den ultimative rejsedestination. Der er mange grunde til at Hawaii er en populær destination, f.eks:

Fantastisk klima – Vejret på Hawaii er generelt varmt og solrigt – især hvis du besøger de rigtige steder på øerne. Temperaturen kommer i snit sjældent under de 25 grader og vandet er typisk lunt omkring de 22 grader året rundt.

Da det er vulkanøer, så findes der en lang række klimazoner, hvilket betyder at der findes områder på øerne hvor der kommer en del regn, så undersøg dine destinationer grundigt, hvis du vil have en tør og solrig ferie.

Den afslappede stemning – Der er en unik afslappet stemning på øerne og tempoet er roligt. Man kan ikke andet end at koble fra og elske øerne.

Den unikke natur – På Hawaii kan du opleve vulkaner med sne på toppen, regnskove og bountystrande. Dette vilde mix gør øerne til noget helt specielt for naturelskere. Der er fantastiske muligheder for trekking, snorkling og junglevandring.

Hawaii er kort sagt den perfekte destination for naturelskeren.

5 fantastiske oplevelser på Hawaii

Jurassic Park i helikopter
Øen Kaua’i er kendt fra en lang række film, f.eks. Jurassic park, Tropic Thunder, Pirates of the Caribbean og King kong. Det er en svært tilgængelig ø, som opleves på fantastisk vis via helikopter. En helikoptertur over Kaua’i koster omkring 1.000 kroner, men så får du også en oplevelse for livet.

Hana Road på Maui
Mange vælger at leje en bil og køre den 109 km lange Hana Road på Maui. Det er en fantastisk tur på stillehavskysten, hvor man kommer gennem 600 sving og over 54 broer. Udnævnt af mange som en af de flotteste veje i verden.

De mange lækre strande
Waikiki Beach er nok den mest kendte strand på Hawaii, men der findes mange andre lækre bountystrande, hvor man kan få en lidt mere unik oplevelse end ved de danske kyster. F.eks. på Makena Beach (Big Beach), som af mange anses som en af de bedste strande på Hawaii, eller nogle af de mere øde (Og knap så turistede) strande på Maui.

USS Arizona Memorial
Her mindes de faldne ved angrebet på Pearl Harbour i 1941. Man kan komme om bord på krigsskibet Missouri, som vogter over de faldne. Det er en speciel oplevelse, især for historieinteresserede.

Cykelferie på Hawaii
Rigtig mange danskere vælger at tage på cykelferie på Hawaii. Der er gode muligheder for at enten leje en cykel, eller købe en (Og sælge den ved feriens slutning). Der er utrolig mange flotte ruter, f.eks. fra Waikoloa Beach på Kohala kysten, hvor der kan opleves en fantastisk udsigt ud over Waipio Valley.

Arrangere rejse til Hawaii

Afhængigt af temperament, så kan du enten vælge selv at arrangere din rejse til Hawaii, eller få hjælp til det.

Du kan vælge selv at bestille hoteller hjemmefra og selv finde den rigtige flybillet – eller du kan få hjælp til det af en rejseekspert.

Skal du have hjælp til at arrangere den perfekte rejse til Hawaii – så kan Nicksamerika.dk anbefales.

Ønsker du selv at arrangere din rejse, så anbefales det at du gør det i god tid. Sæt dig godt ind i hvilke destinationer som du ønsker at besøge, hvilke hoteller som anbefales og hvilke dage det er billigst at købe flybilletter.

Husk at for at rejse til USA, skal du have lavet en ESTA ansøgning.

[Total:0    Gennemsnit:0/5]

Skriv et svar