Det ideelle skisted for hele familien

Ski kan være skræmmende for nybegyndere at give sig i kast med, mens det for mere avancerede er en afstressende form for aktivitet. Hvis man har forskellige niveauer i en familie, kan det være svært at beslutte, hvor man skal tage med familien på skiferie så alle kan nyde oplevelsen. Landet der er kendt for sit varierende skiløb som alle vil elske, er Østrig.

Skiløb er en sjov aktivitet, som hele familien kan være med på. I en mørk vinter er det befriende at tage op i bjergene og nyde den storslåede natur, samtidig med at man får sved på panden under det varme skiudstyr. Men nybegynder burde træde forsigtigt frem, inden de giver sig i kast med lange pister.

Derfor kan det betale sig at tage på skiferie I Østrig, hvor der er mulighed for varierende skiløb og for at tage kurser på dansk, så man har det tekniske og sikkerhedsmæssige på plads inden man begynder at løbe afsted. Tager man på skiferie i Østrig med Thinggaard, kan man forvente gode forudsætninger for at både store som små kan hoppe i skiene.

En aktivitet som hele familien elsker

Når man tager på ferie med sin familie, vil ofte gerne tilbringe noget kvalitetstid, som man ellers får tilbragt sammen i en travl hverdag. Ferien kan altså fungere som en tiltrængt afvigelse fra de dårlige vaner i hverdagen hvor man overser hinanden. Det er især produktivt at fokusere sin ferie på en bestemt aktivitet, som at stå på ski.

Skiløb er interessant for alle aldre og man bliver garanteret udfordret på motorik og balance uanset hvor gammel man er. Det giver anledning til en masse sjov og spas i sneen og smil på læberne. Østrig har en charme over sig som ikke er til at tage fejl af. Og med en børneskiskole for de små fra 4-årsalderen, kan hele familien have det sjovt.

Uanset om man er til de brede eller lange pister, er Østrig det ideelle sted at tage på skirejse med familien. Hvis man er skeptisk overfor skiferie, er der god mulighed for at falde for sporten når man holder skiferie med Thinggaard.

Det skal du huske, når du står på ski

Man kan aldrig blive for godt forberedt. Det samme gælder skiferien. En god skiferie for hele familien kræver selvfølgelig en masse udstyr til alle mand. I skal både have det rigtige tøj på, eller ender man hurtigt med at stå og fryse. Men der er faktisk også andre ting, som er værd at huske, når man tager hele familien med en tur på pisterne.

Skiundertøj

De kolde vintermåneder i Danmark får faktisk mange til at have en par skiunderbukser liggende derhjemme. Der er nemlig intet, der holder benene varme som dem. Og selvom man bruger kroppen meget, når man står på ski, så er det rigtig vigtigt, at I alle kan holde på varmen, når I står stille.

Solbriller og solcreme

Selvom det er koldt i højderne, er atmosfæren også tyndere. Det betyder, at solen står meget skarpere på himlen, og det er ikke unormalt at blive en lille smule rød i hovedet af solen efter en dag på bjerget. Solcreme er derfor vigtigt at huske, men det gælder faktisk også solbriller. Solen reflekteres let i sneen, og det kan forårsage sneblindhed. Så vil du beskytte øjnene bedst muligt, så er solbriller et must.

Skihjelm

Måske du synes, det er meget sejere ikke at have hjelm på. Men det kan faktisk redde dit liv. Sten kan gemme sig under sneen, som er svære at se, og i høj fart er det let at miste fodfæste. En skihjelm er lige så vigtig for din skitur, som en cykelhjelm er, når du cykler en tur. Hovedet er noget af det vigtigste, vi har, og derfor skal vi også sørge for at beskytte det.

Skriv en kommentar