Cookie- og privatlivspolitik

Privatlivspolitik / Fortrolighedspolitik / Cookiepolitik

Vi er meget glade for at du har vist interesse for denne virksomhed. Databeskyttelse er særlig højt prioriteret for for mig. Brugen af mine (Jesper Sølunds) internetsider er mulig uden nogen angivelse af personlige data; Men hvis en registreret ønsker at bruge særlige virksomhedstjenester via vores hjemmeside, kan behandling af personoplysninger blive nødvendigt. Hvis behandlingen af ​​personoplysninger er nødvendig, og der ikke er noget lovligt grundlag for sådan behandling, opnår vi generelt samtykke fra den registrerede.

 

Behandling af personoplysninger, som f.eks. Navn, adresse, e-mail-adresse eller telefonnummer til et registreret, skal altid være i overensstemmelse med den generelle databeskyttelsesforordning (GDPR) og i overensstemmelse med den landespecifikke databeskyttelse regler gældende for Jesper Sølund. Ved hjælp af denne databeskyttelseserklæring vil denne virksomhed gerne informere offentligheden om arten, omfanget og formålet med de personoplysninger, vi indsamler, bruger og behandler. Endvidere informeres de registrerede ved hjælp af denne databeskyttelseserklæring om de rettigheder, de har ret til.

 

Jesper Sølund har som regulator implementeret en række tekniske og organisatoriske foranstaltninger for at sikre den mest fuldstændige beskyttelse af personoplysninger behandlet via denne hjemmeside. Imidlertid kan internetbaserede datatransmissioner principielt have sikkerhedsproblemer, så 100% beskyttelse kan ikke garanteres. Af denne årsag er ethvert registreret frit for at overføre personlige data til os via alternative midler, f.eks. pr. telefon.

 

1. Definitioner

Jesper Sølunds databeskyttelseserklæring er baseret på de betingelser, som den europæiske lovgiver har anvendt til vedtagelsen af ​​den generelle databeskyttelsesforordning (GDPR). Denne databeskyttelseserklæring skal være læselig og forståelig for offentligheden såvel som vores kunder og samarbejdspartnere. For at sikre dette, vil vi først forklare den anvendte terminologi.

 

I denne databeskyttelseserklæring anvender vi blandt andet følgende udtryk:

 

a) Personlige data

Personlige data betyder alle oplysninger vedrørende en identificeret eller identificerbar fysisk person (“registrerede”). En identificerbar fysisk person er en, der direkte eller indirekte kan identificeres ved henvisning til en identifikator som et navn, et identifikationsnummer, lokalitetsdata, en online identifikator eller en eller flere faktorer, der er specifikke for fysiske, fysiologiske, genetiske, mentale, økonomiske, kulturelle eller sociale identitet af den fysiske person.

 

b) registreret

Registreret er enhver identificeret eller identificerbar fysisk person, hvis personoplysninger behandles af den ansvarlige for behandlingen.

c) Behandling

Behandling er enhver handling eller et sæt operationer, der udføres på personlige data eller på sæt af personoplysninger, uanset om de er automatiske, såsom indsamling, registrering, organisering, strukturering, opbevaring, tilpasning eller ændring, hentning, høring, brug, offentliggørelse ved transmission, formidling eller på anden måde tilgængeliggørelse, justering eller kombination, begrænsning, sletning eller destruktion.

 

d) Begrænsning af forarbejdning

Begrænsning af behandling er mærkning af lagrede personoplysninger med det formål at begrænse deres behandling i fremtiden.

 

e) Profilering

Profilering betyder enhver form for automatiseret behandling af personoplysninger, der består af brug af personoplysninger til vurdering af visse personlige forhold vedrørende en fysisk person, især for at analysere eller forudsige aspekter vedrørende den fysiske persons præstationer på arbejdspladsen, økonomiske forhold, sundhed, personlige præferencer , interesser, pålidelighed, adfærd, placering eller bevægelser.

 

f) Pseudonymisering

Pseudonymisering er behandling af personoplysninger på en sådan måde, at personoplysningerne ikke længere kan tilskrives et bestemt registreret uden brug af yderligere oplysninger, forudsat at sådanne yderligere oplysninger opbevares særskilt og er underlagt tekniske og organisatoriske foranstaltninger for at sikre at personoplysningerne ikke tilskrives en identificeret eller identificerbar fysisk person.

 

g) Controller eller controller, der er ansvarlig for behandlingen

Controller eller controller, der er ansvarlig for behandlingen, er den fysiske eller juridiske person, offentlig myndighed, agentur eller andet organ, der alene eller i fællesskab med andre bestemmer formålene med og midlerne til behandling af personoplysninger hvor formålet med og midlerne til sådan behandling er fastlagt i EU- eller medlemsstatslovgivningen, kan den registeransvarlige eller de særlige kriterier for udnævnelsen være fastsat i EU- eller medlemsstatslovgivning.

 

h) Processor

Processor er en fysisk eller juridisk person, offentlig myndighed, agentur eller andet organ, der behandler personoplysninger på vegne af den registeransvarlige.i) Modtager

Modtageren er en fysisk eller juridisk person, offentlig myndighed, agentur eller et andet organ, hvortil personoplysningerne offentliggøres, uanset om en tredjepart eller ej. De offentlige myndigheder, der kan modtage personoplysninger inden for rammerne af en bestemt undersøgelse i overensstemmelse med EU-lov eller medlemsstatslovgivning, betragtes ikke som modtagere behandling af disse data af de offentlige myndigheder skal være i overensstemmelse med de gældende databeskyttelsesregler i henhold til forarbejdningens formål.

 

j) Tredjepart

Tredjepart er en fysisk eller juridisk person, offentlig myndighed, agentur eller organ, bortset fra den registrerede, den registeransvarlige, processoren og personer, som i henhold til den registeransvarlige eller processoren har tilladelse til at behandle personoplysninger.

 

k) Samtykke

Samtykke fra den registrerede er enhver frit givet, specifik, informeret og entydig angivelse af det registreres ønsker, hvormed han eller hun ved en erklæring eller med en klar bekræftende handling betyder enighed om behandling af personoplysninger vedrørende ham eller hende .

 

2. Navn og adresse på controlleren

Controller i henhold til den generelle databeskyttelsesforordning (GDPR), andre databeskyttelseslove gældende i EU-medlemsstaterne og andre bestemmelser vedrørende databeskyttelse er:

Jesper Sølund

 

Lillehøjen 6

 

5270 Odense N

 

Danmark

 

Tlf: +4522527821

 

Email: jesper@jespersolund.dk

 

CVR: 31530253

 

Website: rejstil.dk

3. Cookies

Websitet anvender ”cookies”, der er en tekstfil, som gemmes på din computer, mobil el. tilsvarende med det formål at genkende den, huske indstillinger, udføre statistik og målrette annoncer. Cookies kan ikke indeholde skadelig kode som f.eks. virus.

 

Det er muligt at slette eller blokere for cookies. Se vejledning: http://minecookies.org/cookiehandtering

 

Hvis du sletter eller blokerer cookies vil annoncer kunne blive mindre relevante for dig og optræde hyppigere. Du kan desuden risikere at websitet ikke fungerer optimalt samt at der er indhold, du ikke kan få adgang til.

 

Websitet indeholder cookies fra tredjeparter, der er præciseret i oversigten længere nede.

 

Hvad er en cookie?

En cookie er en lille tekst-fil, som vi gemmer på din computer for at kunne holde styr på, hvad der sker under dit besøg og for at kunne genkende computeren. En cookie indeholder kun tekst, er ikke et program og indeholder ikke virus.

 

Hjemmesidens brug af cookies

Cookies er nødvendige for at få hjemmesiden til at fungere. Cookies hjælper os desuden med at få overblik over dit besøg på hjemmesiden, så vi løbende kan optimere og målrette hjemmesiden til dine behov og interesser. Cookies husker f.eks., hvad du har lagt i en eventuel indkøbskurv, om du tidligere har besøgt siden, om du er logget ind og hvilket sprog og valuta, du gerne vil have vist på hjemmesiden. Vi bruger også cookies til at målrette vores annoncer over for dig på andre hjemmesider. Helt overordnet anvendes cookies således som del af vores service til at vise indhold, der er så relevant som muligt for dig. Her er oversigten over hjemmesidens brug af cookies, og vores samarbejdspartnere i denne forbindelse:

Interne cookies.

Google Analytics cookies.

Google Adsense cookies.

Momondo.

Tradetracker cookies.

Partner-ads cookies.

Adservice cookies.

Cookies bruges af på dette website til at tracke brugeradfærd (Anonymt), tracke salg på 3. parts sider og tracke klik og lignende. Ingen cookies har en udløbstid over 1 år. Alt er anonymt.

Sådan afviser eller sletter du dine cookies

Afvisning af cookies: Du kan altid afvise cookies på din computer ved at ændre indstillingerne i din Internet-browser. Hvor du finder indstillingerne afhænger af, hvilken browser du anvender. Du skal dog være opmærksom på, at hvis du gør det, er der mange funktioner og services, du ikke kan bruge, fordi disse funktioner og services forudsætter, at hjemmesiden kan huske de valg, du foretager.

Du kan fravælge cookies fra Google Analytics her: http://tools.google.com/dlpage/gaoptout

Det er muligt at fravælge nogle annoncenetværk, der deler oplysninger på tværs af forskellige netværk her. http://www.youronlinechoices.com/den/dine-valg

 

Sletning af cookies: Cookies som du tidligere har accepteret, kan efterfølgende slettes nemt. Benytter du en PC /computer med en nyere Internet-browser, kan du slette dine cookies ved at bruge genvejstasterne:

CTRL + SHIFT + Delete. Virker genvejstasterne ikke, og/eller benytter du en MAC, skal du starte med at finde ud af, hvilken browser du bruger og herefter klikke på det relevante link:

Husk: Bruger du flere Internet-browsere, skal du slette cookies i dem alle.

Internet Explorer: http://windows.microsoft.com/da-dk/internet-explorer/delete-manage-cookies#ie=ie-11

Mozilla Firefox: https://support.mozilla.org/da/kb/slet-cookies-fjerne-oplysninger-som-websteder-har-

Google Chrome: https://support.google.com/chrome/answer/95647?hl=da

Opera: http://help.opera.com/Windows/12.10/en/cookies.html

Safari: https://support.apple.com/da-dk/HT1677

Flash cookies (alle browsere): http://www.macromedia.com/support/documentation/en/flashplayer/help/settings_manager07.html

iPhone, iPad og andet fra Apple: https://support.apple.com/da-dk/HT1677

Telefoner med Android styresystem: http://timeread.hubpages.com/hub/How-to-delete-internet-cookies-on-your-Droid-or-any-Android-device

Telefoner med Windows 7: http://www.windowsphone.com/da-dk/how-to/wp7/web/changing-privacy-and-other-browser-settings

Husk: Bruger du flere Internet-browsere, skal du slette cookies i dem alle.

 

4. Indsamling af generelle data og oplysninger

Denne hjemmeside samler en række generelle data og informationer, når et registreret eller automatiseret system opkaldes på hjemmesiden. Disse generelle data og oplysninger gemmes i serverlogfilerne. Samlet kan være (1) de browsertyper og -versioner, der bruges (2) operativsystemet, der benyttes af adgangssystemet, (3) hjemmesiden, hvorfra et adgangs system når vores hjemmeside (såkaldte henvisere), -websites, (5) dato og klokkeslæt for adgang til internetsiden, (6) en internetprotokoladresse (IP-adresse), (7) internetudbyderen af ​​adgangs systemet og (8) andre lignende data og Oplysninger, der kan bruges i tilfælde af angreb på vores informationsteknologiske systemer.

 

Ved brug af disse generelle data og oplysninger trækker Jesper Sølund ikke nogen konklusioner om den registrerede. Snarere er disse oplysninger nødvendige for at (1) levere indholdet af vores hjemmeside korrekt, (2) optimere indholdet af vores hjemmeside samt dets annoncering, (3) sikre vores langsigtede levedygtighed i vores informationsteknologi systemer og hjemmesiden teknologi , og (4) give de retshåndhævende myndigheder de oplysninger, der er nødvendige for strafferetlig forfølgelse i tilfælde af et cyberangreb. Derfor analyserer Jesper Sølund anonymt indsamlede data og oplysninger statistisk med det formål at øge databeskyttelsen og datasikkerheden i vores virksomhed og sikre et optimalt beskyttelsesniveau for de personoplysninger, vi behandler. De anonyme data i serverlogfilerne opbevares adskilt fra alle personoplysninger, der leveres af en registreret.

 

5. Kontaktmulighed via hjemmesiden

Jesper Sølunds hjemmeside indeholder oplysninger, der muliggør hurtig elektronisk kontakt til vores virksomhed samt direkte kommunikation med os, som også indeholder en generel adresse på den såkaldte elektroniske post (e-mail-adresse). Hvis en registreret kontakter kontroleren via e-mail eller via et kontaktformular, gemmes de personlige data, der sendes af den registrerede automatisk. Sådanne personoplysninger, der transmitteres frivilligt af en registrer til den registeransvarlige, opbevares med det formål at behandle eller kontakte den registrerede. Der er ingen overførsel af disse personoplysninger til tredjepart.

 

6. Kommentarer funktion i bloggen på hjemmesiden

Jesper Sølund giver brugerne mulighed for at forlade individuelle kommentarer til individuelle blogbidrag på en blog, som er på controllerens hjemmeside. En blog er en web-baseret, offentligt tilgængelig portal, hvorigennem en eller flere mennesker, der hedder bloggere eller webbloggere, kan skrive artikler eller skrive tanker i såkaldte blogposts. Blogposts kan normalt kommenteres af tredjeparter.

 

Hvis en registreret lægger en kommentar til bloggen offentliggjort på denne hjemmeside, gemmes og offentliggøres også de bemærkninger, den registrerede har fremsendt, samt oplysninger om datoen for kommentarerne og brugerens (pseudonym) valgt af den registrerede . Desuden logges også IP-adressen til internetudbyderen (ISP) til det registrerede. Denne opbevaring af IP-adressen finder sted af sikkerhedsmæssige årsager, og hvis den registrerede krænker tredjeparters rettigheder eller indsender ulovligt indhold gennem en given kommentar. Opbevaring af disse personoplysninger er derfor i den registeransvarlige egen interesse, således at han kan undskylde i tilfælde af en overtrædelse. Disse indsamlede personoplysninger vil ikke blive videregivet til tredjemand, medmindre en sådan overførsel er påkrævet ved lov eller tjener formålet med den registeransvarlige.

 

7. Abonnement på kommentarer i bloggen på hjemmesiden

Kommentarerne i Jesper Sølunds blog kan tegnes af tredjeparter. Især er der mulighed for, at en kommenterer abonnerer på kommentarerne efter hans kommentarer til et bestemt blogindlæg.

 

Hvis en registreret beslutter at abonnere på indstillingen, sender styreenheden en automatisk bekræftelses-e-mail for at kontrollere dobbeltoptagelsesproceduren for, om ejeren af ​​den angivne e-mail-adresse besluttede sig for denne mulighed. Muligheden for at abonnere på kommentarer kan til enhver tid opsiges.

 

8. Rutinemæssig sletning og blokering af personoplysninger

Den registeransvarlige behandler og opbevarer kun den registreredes personoplysninger i den periode, der er nødvendig for at nå oplagringsformålet, eller for så vidt som dette er givet af den europæiske lovgiver eller andre lovgivere i love eller bestemmelser, som den registeransvarlige er underlagt til.

 

Hvis opbevaringsformålet ikke er relevant, eller hvis en opbevaringsperiode, der er fastsat af den europæiske lovgiver eller en anden kompetent lovgiver udløber, bliver personoplysninger rutinemæssigt blokeret eller slettet i overensstemmelse med lovkrav.

 

9. Den registreredes rettigheder

a) Ret til bekræftelse

Hvert registrer skal have ret til at få fra den registeransvarlige bekendtgørelse om, hvorvidt personoplysninger om ham eller hende behandles. Hvis en registreret ønsker at benytte sig af denne ret til bekræftelse, kan han / hun til enhver tid henvende sig til enhver medarbejder hos den registeransvarlige.

b) adgangsret

Hvert registrer skal have ret til at få fra den registeransvarlige gratis information om hans eller hendes personoplysninger, der er lagret til enhver tid, og en kopi af disse oplysninger. Desuden giver de europæiske direktiver og forskrifter den registrerede adgang til følgende oplysninger:

 

Formålet med behandlingen;

de pågældende personoplysninger;

modtagere eller kategorier af modtagere, til hvem personoplysningerne er blevet eller vil blive afsløret, navnlig modtagere i tredjelande eller internationale organisationer

hvor det er muligt, den planlagte periode, for hvilken personoplysningerne vil blive lagret eller, hvis det ikke er muligt, de kriterier, der er anvendt til at fastsætte denne periode;

eksistensen af ​​retten til at anmode registratoren om at rette eller slette personoplysninger eller begrænse behandlingen af ​​personoplysninger vedrørende den registrerede eller gøre indsigelse mod denne behandling

eksistensen af ​​retten til at indgive en klage til en tilsynsmyndighed

hvor personoplysningerne ikke indsamles fra den registrerede, enhver tilgængelig information om deres kilde;

eksistensen af ​​automatiseret beslutningstagning, herunder profilering, der henvises til i artikel 22(1)+ (4), i GDPR og i hvert fald i disse tilfælde betydningsfulde oplysninger om den pågældende logik samt betydningen og de forventede konsekvenser af sådan behandling for den registrerede.

Endvidere har den registrerede ret til at indhente oplysninger om, hvorvidt personoplysninger overføres til et tredjeland eller til en international organisation. Hvis det er tilfældet, har den registrerede ret til at blive informeret om de relevante sikkerhedsforanstaltninger i forbindelse med overførslen.

 

Hvis en registreret ønsker at benytte sig af denne adgangsret, kan han / hun til enhver tid henvende sig til enhver medarbejder hos den registeransvarlige.

 

 

c) Ret til berigtigelse

Hvert registrerede har ret til at få fra den registeransvarlige uden unødig forsinkelse ret til at rette op på urigtige personoplysninger om ham eller hende. Under hensyntagen til behandlingens formål har den registrerede ret til at have afsluttet ufuldstændige personoplysninger, herunder ved at fremlægge en supplerende erklæring.

 

Hvis et registreret ønsker at udøve denne ret til rettelse, kan han / hun til enhver tid henvende sig til enhver medarbejder hos den registeransvarlige.

d) Ret til sletning (Ret til at blive glemt)

Hvert registrer har ret til at få fra registeransvarlige sletning af personoplysninger om ham eller hende uden unødig forsinkelse, og den registeransvarlige har pligt til at slette personoplysninger uden unødig forsinkelse, hvis en af ​​følgende grunde gælder, så længe behandlingen ikke er nødvendig:

Personoplysningerne er ikke længere nødvendige i forhold til de formål, hvortil de blev indsamlet eller på anden måde behandlet.

Den registrerede tilbagekalder samtykke, som behandlingen er baseret på i henhold til artikel 6(1) (punkt a), i GDPR eller punkt a i artikel 9(2), i GDPR, og hvor der ikke er nogen anden retlig grund til forarbejdning.

Den registrerede modsætter sig behandlingen i medfør af artikel 21(1), i GDPR, og der er ingen overvejende berettigede grunde til forarbejdningen, eller den registrerede modsætter behandlingen i medfør af artikel 21(2), i GDPR.

Personoplysningerne er blevet behandlet ulovligt.

Personoplysningerne skal slettes for at overholde en lovpligtig forpligtelse i EU- eller medlemsstatslov, som den registeransvarlige er underlagt.

Personoplysningerne er indsamlet i forbindelse med tilbuddet om informationssamfundstjenester, jf. Artikel 8(1), i GDPR.

Hvis en af ​​de ovennævnte grunde gælder, og et registreret ønsker at kræve sletning af personoplysninger gemt af Jesper Sølund, kan han / hun til enhver tid henvende sig til enhver medarbejder hos controlleren. Vi vil straks sørge for, at sletningsanmodningen overholdes med det samme.

 

Når kontrollanten har offentliggjort personoplysninger og i henhold til artikel 17 (1), er forpligtet til at slette personoplysningerne, skal den registeransvarlige under hensyntagen til tilgængelig teknologi og gennemførelsesomkostningerne tage rimelige skridt, herunder tekniske foranstaltninger, til at informere andre controllere, der behandler de personlige data, som den registrerede har anmodet om at slette af sådanne kontrollører af eventuelle links til eller kopiering eller replikering af disse personoplysninger, for så vidt som behandling ikke er påkrævet. Vi vil træffe de nødvendige foranstaltninger i individuelle tilfælde.

 

e) Ret til begrænsning af forarbejdning

Hvert registrer skal have ret til at få fra den registeransvarlige begrænsning af forarbejdning, hvis et af følgende gælder:

 

Nøjagtigheden af ​​personoplysningerne bestrides af den registrerede i en periode, der gør det muligt for den registeransvarlige at kontrollere nøjagtigheden af ​​personoplysningerne.

Behandlingen er ulovlig, og den registrerede modsætter sig sletning af de personlige data og anmoder i stedet om begrænsningen af ​​deres anvendelse i stedet.

Den registeransvarlige har ikke længere brug for personoplysningerne med henblik på behandlingen, men de kræves af den registrerede for etablering, udøvelse eller forsvar af juridiske krav.

Den registrerede har gjort indsigelse mod forarbejdning i henhold til artikel 21(1), i GDPR i afventning af verificeringen af, om den registeransvarlige berettiger begrundelsen for at overskride den registreredes.

Hvis en af ​​de ovennævnte betingelser er opfyldt, og et registreret ønsker at begrænse behandlingen af ​​personoplysninger gemt af Jesper Sølund, kan han / hun til enhver tid henvende sig til enhver medarbejder hos den registeransvarlige. Vi vil straks arrangerer begrænsningen af ​​behandlingen.

 

f) Ret til dataoverførbarhed

Hvert registrer skal have ret til at få de personoplysninger, som den europæiske lovgiver har fået tildelt, til en registeransvarlig, i et struktureret, almindeligt anvendt og maskinlæsbart format. Han eller hun har ret til at videregive disse data til en anden registeransvarlig uden hindring fra den registeransvarlige, hvortil personoplysningerne er givet, så længe behandlingen er baseret på samtykke i henhold til artikel 6(1) punkt a, i GDPR eller punkt a) i GDPR's artikel 9(2), eller på en kontrakt i henhold til GDPRs artikel 6(1), punkt b, og behandlingen foregår automatisk, så længe behandlingen er ikke nødvendig for udførelsen af ​​en opgave udført af almen interesse eller i udøvelsen af ​​den officielle myndighed, der er betroet den registeransvarlige.Ved udøvelsen af ​​hans eller hendes ret til dataoverførbarhed i henhold til artikel 20(1), i GDPR har den registrerede ret til at få personoplysninger, der overføres direkte fra en controller til en anden, hvor det er teknisk muligt, og når det ikke gøres negativt påvirke andres rettigheder og friheder.

 

For at hævne retten til dataoverførbarhed kan den registrerede til enhver tid kontakte enhver medarbejder hos Jesper Sølund.

 

g) Ret til indsigelse

Hvert registrer har ret til at give ret til at behandle personoplysninger om ham eller hende, der er baseret på punkt e eller f, af grunde, der vedrører hans eller hendes særlige situation. ) i artikel 6(1), i GDPR. Dette gælder også for profilering baseret på disse bestemmelser.

 

Jesper Sølund skal ikke længere behandle personoplysningerne i tilfælde af indsigelsen, medmindre vi kan vise overbevisende legitime grunde til behandlingen, der tilsidesætter de registreredes interesser, rettigheder og friheder eller for etablering, udøvelse eller forsvar af lovlige fordringer.

 

Hvis Jesper Sølund behandler personlige data til direkte markedsføring, har den registrerede ret til på ethvert tidspunkt at gøre indsigelse mod behandling af personoplysninger vedrørende ham eller hende til sådan markedsføring. Dette gælder profilering i det omfang det er relateret til sådan direkte markedsføring. Hvis den registrerede gør indsigelse mod Jesper Sølund til behandlingen til direkte markedsføring, vil Jesper Sølund ikke længere behandle personoplysningerne til disse formål.

 

Derudover har den registrerede ret af grunde, der vedrører hans eller hendes særlige situation, at gøre indvendinger mod behandling af personoplysninger vedrørende ham eller hende af Jesper Sølund for videnskabelige eller historiske forskningsformål eller til statistiske formål i henhold til artikel 89(1), medmindre behandlingen er nødvendig for udførelsen af ​​en opgave udført af hensyn til almen interesse.

 

For at udøve retten til indsigelse kan den registrerede kontakte enhver medarbejder hos Jesper Sølund. Derudover er den registrerede fri i forbindelse med brugen af ​​informationssamfundstjenester og uanset direktiv 2002/58 / EF at anvende hans eller hendes ret til indsigelse ved hjælp af automatiske midler ved brug af tekniske specifikationer.

 

h) Automatiseret individuel beslutningstagning, herunder profilering

Hvert registrer har ret til at give den europæiske lovgiver ret til ikke at blive underlagt en afgørelse, der udelukkende er baseret på automatiseret behandling, herunder profilering, som har retsvirkninger for ham eller hende eller på lignende måde påvirker ham eller hende, så længe beslutningen (1) er ikke nødvendig for indgåelse eller udførelse af en kontrakt mellem den registrerede og en registeransvarlig, eller (2) ikke er tilladt i henhold til Unionens eller medlemsstaternes lovgivning, som den registeransvarlige er underlagt, og som ligeledes ligger ned passende foranstaltninger for at beskytte det registreredes rettigheder og friheder og berettigede interesser, eller (3) ikke er baseret på den registrer udtrykkeligt samtykke.Hvis afgørelsen (1) er nødvendig for indgåelse eller udførelse af en kontrakt mellem den registrerede og en registeransvarlig, eller (2) den er baseret på den registreredes udtrykkelige samtykke, skal Jesper Sølund iværksætte passende foranstaltninger til beskytte det registreres rettigheder og friheder og berettigede interesser, i det mindste retten til at opnå menneskelig indgriben fra den registeransvarlige, for at udtrykke sit synspunkt og bestride afgørelsen.

 

Hvis den registrerede ønsker at udøve rettighederne vedrørende automatiseret individuel beslutningstagning, kan han / hun til enhver tid henvende sig til enhver medarbejder hos Jesper Sølund.

 

i) Ret til at inddrage samtykke om databeskyttelse

Hvert registrerede skal have ret til at give sin eller hendes samtykke til behandling af hans eller hendes personlige oplysninger til enhver tid.

 

Hvis den registrerede ønsker at udøve retten til at tilbagekalde samtykket, kan han / hun til enhver tid kontakte enhver medarbejder hos Jesper Sølund.

 

10. Databeskyttelsesbestemmelser om anvendelse og brug af Facebook

På denne hjemmeside har controlleren integrerede komponenter i virksomheden Facebook. Facebook er et socialt netværk.

 

Et socialt netværk er et sted for sociale møder på internettet, et online-fællesskab, som normalt giver brugerne mulighed for at kommunikere med hinanden og interagere i et virtuelt rum. Et socialt netværk kan fungere som en platform for udveksling af meninger og erfaringer, eller gøre det muligt for internettet at levere personlig eller forretningsrelateret information. Facebook giver brugerne af sociale netværk mulighed for at inkludere oprettelsen af ​​private profiler, uploade billeder og netværk via venneanmodninger.

 

Operationsselskabet Facebook er Facebook, Inc., 1 Hacker Way, Menlo Park, CA 94025, USA. Hvis en person bor uden for USA eller Canada, er controlleren Facebook Ireland Ltd., 4 Canal Grande, Canal Grande, Dublin 2, Irland.

 

Ved hvert opkald til en af ​​de enkelte sider på denne internetside, som styres af controlleren, og i hvilken en Facebook-komponent (Facebook plug-ins) blev integreret, er webbrowseren på det registrerede informationsteknologi system automatisk bedt om at downloade visning af den tilsvarende Facebook-komponent fra Facebook via Facebook-komponenten. En oversigt over alle Facebook-plug-ins kan fås under https://developers.facebook.com/docs/plugins/. I løbet af denne tekniske procedure bliver Facebook gjort opmærksom på, hvilken specifik underside af vores hjemmeside, der blev besøgt af den registrerede.

 

Hvis den registrerede er logget ind på samme tid på Facebook, registrerer Facebook hver eneste opkald til vores hjemmeside af den registrerede – og for hele opholdets varighed på vores internet-websted – hvilket specifikt understed på vores internet siden blev besøgt af den registrerede. Disse oplysninger indsamles via Facebook-komponenten og er forbundet med den registreredes Facebook-konto. Hvis den registrerede klikker på en af ​​de Facebook-knapper, der er integreret i vores hjemmeside, f.eks. knappen “Ligesom” eller hvis den registrerede sender en kommentar, matcher Facebook disse oplysninger med den registrerede persons personlige Facebook-brugerkonto og gemmer personoplysningerne.

Facebook modtager altid via Facebook-komponenten information om et besøg på vores hjemmeside af den registrerede, når den registrerede er logget ind på samme tid på Facebook i løbet af opkaldet til vores hjemmeside. Dette sker uanset om den registrerede klikker på Facebook-komponenten eller ej. Hvis en sådan formidling af information til Facebook ikke er ønskelig for den registrerede, kan han eller hun forhindre dette ved at logge fra deres Facebook-konto, før der oprettes en opkald til vores hjemmeside.

 

Databeskyttelsesretningslinjen offentliggjort af Facebook, som er tilgængelig på https://facebook.com/about/privacy/, giver information om indsamling, behandling og brug af personoplysninger via Facebook. Derudover forklares der, hvilke opsætningsmuligheder Facebook tilbyder for at beskytte den registreredes privatliv. Derudover stilles forskellige konfigurationsmuligheder til rådighed for at muliggøre fjernelse af dataoverførsel til Facebook. Disse applikationer kan bruges af den registrerede til at eliminere en dataoverførsel til Facebook.

 

11. Databeskyttelsesbestemmelser om anvendelse og brug af Google AdSense

På denne hjemmeside har controlleren integreret Google AdSense. Google AdSense er en onlinetjeneste, der tillader placering af reklame på tredjepartswebsteder. Google AdSense er baseret på en algoritme, der vælger annoncer, der vises på tredjepartswebsteder, for at matche indholdet på de respektive tredjepartswebsteder. Google AdSense tillader en interessebaseret målretning af internetbrugeren, som implementeres ved at generere individuelle brugerprofiler.

 

Selskabet for Googles AdSense-komponent er Alphabet Inc., 1600 Amphitheater Pkwy, Mountain View, CA 94043-1351, USA.

 

Formålet med Googles AdSense-komponent er integrationen af ​​annoncer på vores hjemmeside. Google AdSense placerer en cookie på det registrerede informationsteknologisystem. Definitionen af ​​cookies er forklaret ovenfor. Med indstillingen af ​​cookien er Alphabet Inc. i stand til at analysere brugen af ​​vores hjemmeside. Ved hver opkald til en af ​​de enkelte sider på dette internetside, som betjenes af controlleren, og som en Google AdSense-komponent er integreret i, vil internetbrowseren på informationsteknologisystemet hos den registrerede automatisk indsende data via Google AdSense-komponent med henblik på onlineannoncering og afregning af provisioner til Alfabet Inc. I løbet af denne tekniske procedure opnår virksomheden Alphabet Inc. viden om personoplysninger, såsom den registreredes IP-adresse, som tjener alfabet Inc., blandt andet for at forstå besøgernes oprindelse og klik og derefter oprette kommissionsopgørelser.

Den registrerede kan som ovenfor nævnt forhindre, at cookies indstilles via vores hjemmeside til enhver tid ved hjælp af en tilsvarende justering af den anvendte webbrowser og dermed permanent nægter indstillingen af ​​cookies. En sådan tilpasning til den anvendte internetbrowser ville også forhindre, at Alphabet Inc. fra at indstille en cookie på den registreredes informationsteknologi system. Derudover kan cookies, som allerede er brugt af Alphabet Inc., til enhver tid slettes via en webbrowser eller andre softwareprogrammer.

 

Desuden bruger Google AdSense også såkaldte sporingspixel. En sporingspixel er en miniature grafik, der er indlejret i websider for at muliggøre en logfilfiloptagelse og en logfilfilanalyse, hvorigennem en statistisk analyse kan udføres. Baseret på de indlejrede sporingspixler kan Alphabet Inc. bestemme, om og hvornår et websted blev åbnet af et registreret, og hvilke linker der blev klikket på af den registrerede. Sporingspunkter tjener blandt andet til at analysere strømmen af ​​besøgende på et websted.

 

Gennem Google AdSense overføres personlige data og oplysninger, som også indeholder IP-adressen, og som er nødvendige for indsamling og bogføring af de viste annoncer, til Alphabet Inc. i USA. Disse personoplysninger lagres og behandles i USA. Alfabetet Inc. kan videregive de indsamlede personoplysninger via denne tekniske procedure til tredjepart.

 

Google AdSense forklares yderligere under nedenstående link https://www.google.com/intl/da/adsense/start/.

 

12. Databeskyttelsesbestemmelser om anvendelse og brug af Google Analytics (med anonymiseringsfunktion)

På denne hjemmeside har controlleren integreret komponenten af ​​Google Analytics (med anonymiseringsfunktionen). Google Analytics er en webanalysetjeneste. Webanalyse er indsamling, indsamling og analyse af data om adfærd hos besøgende på websites. En webanalyseservice indsamler bl.a. data om den hjemmeside, hvorfra en person er kommet (den såkaldte henvisning), hvilke delsider der blev besøgt, eller hvor ofte og i hvilket tidsrum en underside blev set. Webanalyser anvendes hovedsagelig til optimering af et websted og for at udføre en cost-benefit analyse af internetannoncering.

 

Operatøren af ​​Google Analytics-komponenten er Google Inc., 1600 Amphitheater Pkwy, Mountain View, CA 94043-1351, USA.

 

For webanalysen via Google Analytics bruger controlleren funktionen “ga(‘set', ‘anonymizeIp', true)”. Ved hjælp af denne ansøgning forkortes IP-adressen til den registreredes internetforbindelse af Google og anonymiseres, når de får adgang til vores websteder fra en EU-medlemsstat eller en anden dækkende stat til aftalen om Det Europæiske Økonomiske Samarbejdsområde.

 

Formålet med Google Analytics-komponenten er at analysere trafikken på vores hjemmeside. Google bruger de indsamlede data og oplysninger til bl.a. at evaluere brugen af ​​vores hjemmeside og at levere onlinerapporter, som viser aktiviteterne på vores hjemmesider og at levere andre tjenester vedrørende brugen af ​​vores internetside for os.

 

Google Analytics placerer en cookie på det registrerede informationsteknologisystem. Definitionen af ​​cookies er forklaret ovenfor. Med indstillingen af ​​cookien kan Google analysere brugen af ​​vores hjemmeside. Ved hver opkald til en af ​​de enkelte sider på denne internetside, som betjenes af controlleren, og som en Google Analytics-komponent blev integreret i, vil internetbrowseren på datateknologins systeminformationssystem automatisk indsende data via Google Analytics-komponent med henblik på onlineannoncering og afregning af provisioner til Google. I løbet af denne tekniske procedure får virksomheden Google kendskab til personlige oplysninger, såsom den registreredes IP-adresse, som bl.a. tjener Google til at forstå oprindelsen af ​​besøgende og klik og derefter oprette kommissionsopgørelser.Cookien bruges til at gemme personlige oplysninger, som f.eks. Adgangstidspunktet, hvorfra adgangen blev foretaget, og hyppigheden af ​​besøg på vores hjemmeside af den registrerede. Ved hvert besøg på vores internetside vil sådanne personoplysninger, herunder IP-adressen til den internetadgang, der anvendes af den registrerede, blive sendt til Google i USA. Disse personoplysninger gemmes af Google i USA. Google kan overføre disse personoplysninger indsamlet gennem den tekniske procedure til tredjepart.

 

Den registrerede kan som ovenfor nævnt forhindre, at cookies indstilles via vores hjemmeside til enhver tid ved hjælp af en tilsvarende justering af den anvendte webbrowser og dermed permanent nægter indstillingen af ​​cookies. En sådan tilpasning til den anvendte internetbrowser ville også forhindre Google Analytics i at indstille en cookie på den registreredes informationsteknologisystem. Derudover kan cookies, der allerede er brugt af Google Analytics, til enhver tid slettes via en webbrowser eller andre softwareprogrammer.

 

Derudover har den registrerede mulighed for at protestere mod en samling af data, der genereres af Google Analytics, som er relateret til brugen af ​​denne hjemmeside, samt behandlingen af ​​disse data af Google og muligheden for at udelukke sådanne . Til dette formål skal den registrerede hente en browser-tilføjelse under linket https://tools.google.com/dlpage/gaoptout og installere det. Denne browser-tilføjelse fortæller Google Analytics via et JavaScript, at data og oplysninger om besøg på internetsider måske ikke overføres til Google Analytics. Installationen af ​​browser-tilføjelsesprogrammerne betragtes som en indsigelse fra Google. Hvis datasystemets informationsteknologi system senere slettes, formateres eller installeres nyligt, skal den registrerede geninstallere browser-tilføjelsesprogrammerne for at deaktivere Google Analytics. Hvis browserens tilføjelse blev afinstalleret af den registrerede eller enhver anden person, der kan henføres til deres kompetenceområde eller er deaktiveret, er det muligt at udføre geninstallationen eller genaktiveringen af ​​browserenhederne.

 

Yderligere oplysninger og de gældende databeskyttelsesbestemmelser i Google kan hentes på https://www.google.com/intl/da/policies/privacy/ og under http://www.google.com/analytics/terms/us. html. Google Analytics forklares yderligere under følgende link https://www.google.com/analytics/.

 

14. Databeskyttelsesbestemmelser vedrørende anvendelse og brug af TradeTracker

På denne hjemmeside har controlleren integrerede annoncer fra TradeTracker. TradeTracker er et netværk, der tilbyder affiliate marketing. Affiliate marketing er en internetbaseret salgsformular, der gør det muligt for kommercielle operatører af internetsider, de såkaldte købmænd eller annoncører at placere reklamer, der normalt betales via klik eller salgsprovisioner på tredjepartswebsteder (f.eks. Salgspartnere, også kaldet datterselskaber eller udgivere). Vi yder via det tilknyttede netværk et reklamemedium, f.eks. et reklamebanner eller andre egnede midler til internetannoncering, som efterfølgende integreres af en affiliate på deres egne internetsider eller fremmes via andre kanaler, såsom søgeannoncering eller e-marketing.

Tradetrackers adresseinfo:

TradeTracker Denmark

Danneskiold-Samsøes Allé 41

1434 København K

Denmark

 

TradeTracker sætter en cookie på den registreredes informationsteknologi system. Definitionen af ​​cookies er forklaret ovenfor. Sporingspakken til TradeTracker lagrer ingen personlige data. Kun agentens identifikationsnummer, det vil sige den partner, der formidler den potentielle kunde, såvel som det ordinære nummer for den besøgende på et websted og det klikket reklamemedium, gemmes. Formålet med opbevaring af disse data er behandling af provisionsbetalinger mellem en købmand og affiliate, der behandles via det tilknyttede netværk, det er TradeTracker.

 

Den registrerede kan som ovenfor nævnt forhindre, at cookies indstilles via vores hjemmeside til enhver tid ved hjælp af en tilsvarende justering af den anvendte webbrowser og dermed permanent nægter indstillingen af ​​cookies. En sådan tilpasning til den anvendte internetbrowser ville også forhindre TradeTracker i at indstille en cookie på den registreredes informationsteknologisystem. Derudover kan cookies, som allerede er brugt af TradeTracker, til enhver tid slettes via en webbrowser eller andre softwareprogrammer.

De gældende databeskyttelsesbestemmelser i TradeTracker kan hentes på https://tradetracker.com/privacy-policy/.

 

15. Databeskyttelsesbestemmelser vedrørende anvendelse og brug af Adservice

På denne hjemmeside har controlleren integrerede annoncer fra Adservice. Adservice er et netværk, der tilbyder affiliate marketing. Affiliate marketing er en internetbaseret salgsformular, der gør det muligt for kommercielle operatører af internetsider, de såkaldte købmænd eller annoncører at placere reklamer, der normalt betales via klik eller salgsprovisioner på tredjepartswebsteder (f.eks. Salgspartnere, også kaldet datterselskaber eller udgivere). Vi yder via det tilknyttede netværk et reklamemedium, f.eks. et reklamebanner eller andre egnede midler til internetannoncering, som efterfølgende integreres af en affiliate på deres egne internetsider eller fremmes via andre kanaler, såsom søgeannoncering eller e-marketing.

Adservices adresseinfo:

Rosenkrantzgade 23, 1st & 2nd fl.

DK-8000 Aarhus C

Phone (+45) 32 11 45 11

Org. nr.: DK-30545532

 

Adservice sætter en cookie på den registreredes informationsteknologi system. Definitionen af ​​cookies er forklaret ovenfor. Sporingspakken til Adservice lagrer ingen personlige data. Kun agentens identifikationsnummer, det vil sige den partner, der formidler den potentielle kunde, såvel som det ordinære nummer for den besøgende på et websted og det klikket reklamemedium, gemmes. Formålet med opbevaring af disse data er behandling af provisionsbetalinger mellem en købmand og affiliate, der behandles via det tilknyttede netværk, det er Adservice.

 

Den registrerede kan som ovenfor nævnt forhindre, at cookies indstilles via vores hjemmeside til enhver tid ved hjælp af en tilsvarende justering af den anvendte webbrowser og dermed permanent nægter indstillingen af ​​cookies. En sådan tilpasning til den anvendte internetbrowser ville også forhindre Adservice i at indstille en cookie på den registreredes informationsteknologisystem. Derudover kan cookies, som allerede er brugt af Adservice, til enhver tid slettes via en webbrowser eller andre softwareprogrammer.

 

16 Databeskyttelsesbestemmelser vedrørende anvendelse og brug af Partner-ads

På denne hjemmeside har controlleren integrerede annoncer fra Partner-ads. Partner-ads er et netværk, der tilbyder affiliate marketing. Affiliate marketing er en internetbaseret salgsformular, der gør det muligt for kommercielle operatører af internetsider, de såkaldte købmænd eller annoncører at placere reklamer, der normalt betales via klik eller salgsprovisioner på tredjepartswebsteder (f.eks. Salgspartnere, også kaldet datterselskaber eller udgivere). Vi yder via det tilknyttede netværk et reklamemedium, f.eks. et reklamebanner eller andre egnede midler til internetannoncering, som efterfølgende integreres af en affiliate på deres egne internetsider eller fremmes via andre kanaler, såsom søgeannoncering eller e-marketing.

Partner-ads adresseinfo:

Partner-ads ApS

Skodsborgvej 340, st.tv

2850 Nærum

CVR-nr. 31178088

 

Partner-ads sætter en cookie på den registreredes informationsteknologi system. Definitionen af ​​cookies er forklaret ovenfor. Sporingspakken til Partner-ads lagrer ingen personlige data. Kun agentens identifikationsnummer, det vil sige den partner, der formidler den potentielle kunde, såvel som det ordinære nummer for den besøgende på et websted og det klikket reklamemedium, gemmes. Formålet med opbevaring af disse data er behandling af provisionsbetalinger mellem en købmand og affiliate, der behandles via det tilknyttede netværk, det er Partner-ads.

 

Den registrerede kan som ovenfor nævnt forhindre, at cookies indstilles via vores hjemmeside til enhver tid ved hjælp af en tilsvarende justering af den anvendte webbrowser og dermed permanent nægter indstillingen af ​​cookies. En sådan tilpasning til den anvendte internetbrowser ville også forhindre Partner-ads i at indstille en cookie på den registreredes informationsteknologisystem. Derudover kan cookies, som allerede er brugt af Partner-ads, til enhver tid slettes via en webbrowser eller andre softwareprogrammer.

 

De gældende databeskyttelsesbestemmelser i Partner Ads kan hentes på https://www.partner-ads.com/dk/persondatapolitik.php

 

17. Retsgrundlag for forarbejdningen

Artikel 6(1) punkt f i GDPR tjener som retsgrundlag for behandlinger, for hvilke vi opnår samtykke til et bestemt forarbejdningsformål. Hvis behandlingen af ​​personoplysninger er nødvendig for udførelsen af ​​en kontrakt, som den registrerede er part i, som det er tilfældet for eksempel, når forarbejdning er nødvendig for levering af varer eller levering af anden tjenesteydelse, er behandlingen baseret på artikel 6(1), punkt b i GDPR. Det samme gælder for sådanne behandlinger, som er nødvendige for at gennemføre for kontraktlige foranstaltninger, for eksempel i tilfælde af undersøgelser vedrørende vores produkter eller tjenester. Er vores virksomhed underlagt en juridisk forpligtelse, hvormed behandling af personoplysninger er nødvendig, som for opfyldelse af skatteforpligtelser, er behandlingen baseret på Art. 6 (1) tændt. c GDPR. I sjældne tilfælde kan behandling af personoplysninger være nødvendig for at beskytte den registreredes eller andre fysiske personers livsinteresser. Dette ville f.eks. Være tilfældet, hvis en besøgende blev skadet i vores firma, og hans navn, alder, sygeforsikringsdata eller andre vitale oplysninger skulle videreføres til en læge, et hospital eller en anden tredjepart. Derefter vil behandlingen være baseret på Art. 6 (1) tændt. d GDPR. Endelig kan forarbejdningsoperationerne være baseret på artikel 6(1), punkt f GDPR. Dette retsgrundlag anvendes til behandling af operationer, der ikke er omfattet af nogen af ​​ovennævnte juridiske grunde, hvis behandlingen er nødvendig med henblik på de legitime interesser, som vores virksomhed eller tredjemand forfølger, medmindre interesserne tilsidesættes af interesserne eller grundlæggende rettigheder og frihedsrettigheder hos den registrerede, der kræver beskyttelse af personoplysninger. Sådanne behandlinger er særligt tilladte, fordi de er blevet specifikt nævnt af den europæiske lovgiver. Han mente, at en berettiget interesse kunne antages, hvis den registrerede er controllerens klient (Betragtning 47 Sætning 2 GDPR).

 

18. Den legitime interesser, som kontrollanten forfølger eller af en tredjepart

Hvor behandlingen af ​​personoplysninger er baseret på artikel 6(1), punkt f i GDPR vores legitime interesse er at udføre vores forretning.

19. Periode for hvilken personoplysningerne vil blive lagret

Kriterierne for at fastsætte opbevaringsperioden for personoplysninger er den respektive lovbestemte opbevaringsperiode. Efter udløbet af denne periode slettes de tilsvarende data rutinemæssigt, så længe det ikke længere er nødvendigt for opfyldelsen af ​​kontrakten eller iværksættelse af en kontrakt.

 

20. Levering af personoplysninger som lovbestemt eller kontraktligt krav. Krav til at indgå en kontrakt. Den registreredes forpligtelse til at fremlægge personoplysninger mulige konsekvenser af manglende levering af sådanne data

Vi præciserer, at leveringen af ​​personoplysninger er delvist påkrævet ved lov (fx skatteregler) eller kan også skyldes kontraktlige bestemmelser (fx oplysninger om den kontraktlige partner). Nogle gange kan det være nødvendigt at indgå en kontrakt om, at den registrerede giver os personoplysninger, som efterfølgende skal behandles af os. Den registrerede er for eksempel forpligtet til at give os personoplysninger, når vores virksomhed underskriver en kontrakt med ham eller hende. Manglende levering af personoplysninger ville medføre, at kontrakten med den registrerede ikke kunne afsluttes. Inden personoplysninger leveres af den registrerede, skal den registrerede kontakte enhver medarbejder. Medarbejderen præciserer for den registrerede, om udbuddet af personoplysninger er påkrævet ved lov eller kontrakt eller er nødvendig for indgåelse af kontrakten, om der er en forpligtelse til at levere personoplysninger og konsekvenserne af, at den personlige data.

 

21. Eksistensen af ​​automatiseret beslutningstagning

Som ansvarlig virksomhed bruger vi ikke automatisk beslutningstagning eller profilering.

 

Denne privatpolitik er lavet ved hjælp af: Privacy Policy Generator fra German Association for Data Protection i samarbejde med Privacy Lawyers fra WILDE BEUGER SOLMECKE, Køln.

[Total:0    Gennemsnit:0/5]

Skriv et svar