Cookie- og privatlivspolitik

Privatlivspolitik / Fortrolighedspolitik / Cookiepolitik

Vi er meget glade for at du har vist interesse for denne virksomhed. Databeskyttelse er særlig højt prioriteret for for mig. Brugen af mine (Jesper Sølunds) internetsider er mulig uden nogen angivelse af personlige data; Men hvis en registreret ønsker at bruge særlige virksomhedstjenester via vores hjemmeside, kan behandling af personoplysninger blive nødvendigt. Hvis behandlingen af ​​personoplysninger er nødvendig, og der ikke er noget lovligt grundlag for sådan behandling, opnår vi generelt samtykke fra den registrerede.

 

Behandling af personoplysninger, som f.eks. Navn, adresse, e-mail-adresse eller telefonnummer til et registreret, skal altid være i overensstemmelse med den generelle databeskyttelsesforordning (GDPR) og i overensstemmelse med den landespecifikke databeskyttelse regler gældende for Jesper Sølund. Ved hjælp af denne databeskyttelseserklæring vil denne virksomhed gerne informere offentligheden om arten, omfanget og formålet med de personoplysninger, vi indsamler, bruger og behandler. Endvidere informeres de registrerede ved hjælp af denne databeskyttelseserklæring om de rettigheder, de har ret til.

 

Jesper Sølund har som regulator implementeret en række tekniske og organisatoriske foranstaltninger for at sikre den mest fuldstændige beskyttelse af personoplysninger behandlet via denne hjemmeside. Imidlertid kan internetbaserede datatransmissioner principielt have sikkerhedsproblemer, så 100% beskyttelse kan ikke garanteres. Af denne årsag er ethvert registreret frit for at overføre personlige data til os via alternative midler, f.eks. pr. telefon.

 

1. Definitioner

Jesper Sølunds databeskyttelseserklæring er baseret på de betingelser, som den europæiske lovgiver har anvendt til vedtagelsen af ​​den generelle databeskyttelsesforordning (GDPR). Denne databeskyttelseserklæring skal være læselig og forståelig for offentligheden såvel som vores kunder og samarbejdspartnere. For at sikre dette, vil vi først forklare den anvendte terminologi.

 

I denne databeskyttelseserklæring anvender vi blandt andet følgende udtryk:

 

a) Personlige data

Personlige data betyder alle oplysninger vedrørende en identificeret eller identificerbar fysisk person (“registrerede”). En identificerbar fysisk person er en, der direkte eller indirekte kan identificeres ved henvisning til en identifikator som et navn, et identifikationsnummer, lokalitetsdata, en online identifikator eller en eller flere faktorer, der er specifikke for fysiske, fysiologiske, genetiske, mentale, økonomiske, kulturelle eller sociale identitet af den fysiske person.

 

b) registreret

Registreret er enhver identificeret eller identificerbar fysisk person, hvis personoplysninger behandles af den ansvarlige for behandlingen.

c) Behandling

Behandling er enhver handling eller et sæt operationer, der udføres på personlige data eller på sæt af personoplysninger, uanset om de er automatiske, såsom indsamling, registrering, organisering, strukturering, opbevaring, tilpasning eller ændring, hentning, høring, brug, offentliggørelse ved transmission, formidling eller på anden måde tilgængeliggørelse, justering eller kombination, begrænsning, sletning eller destruktion.

 

d) Begrænsning af forarbejdning

Begrænsning af behandling er mærkning af lagrede personoplysninger med det formål at begrænse deres behandling i fremtiden.

 

e) Profilering

Profilering betyder enhver form for automatiseret behandling af personoplysninger, der består af brug af personoplysninger til vurdering af visse personlige forhold vedrørende en fysisk person, især for at analysere eller forudsige aspekter vedrørende den fysiske persons præstationer på arbejdspladsen, økonomiske forhold, sundhed, personlige præferencer , interesser, pålidelighed, adfærd, placering eller bevægelser.

 

f) Pseudonymisering

Pseudonymisering er behandling af personoplysninger på en sådan måde, at personoplysningerne ikke længere kan tilskrives et bestemt registreret uden brug af yderligere oplysninger, forudsat at sådanne yderligere oplysninger opbevares særskilt og er underlagt tekniske og organisatoriske foranstaltninger for at sikre at personoplysningerne ikke tilskrives en identificeret eller identificerbar fysisk person.

 

g) Controller eller controller, der er ansvarlig for behandlingen

Controller eller controller, der er ansvarlig for behandlingen, er den fysiske eller juridiske person, offentlig myndighed, agentur eller andet organ, der alene eller i fællesskab med andre bestemmer formålene med og midlerne til behandling af personoplysninger hvor formålet med og midlerne til sådan behandling er fastlagt i EU- eller medlemsstatslovgivningen, kan den registeransvarlige eller de særlige kriterier for udnævnelsen være fastsat i EU- eller medlemsstatslovgivning.

 

h) Processor

Processor er en fysisk eller juridisk person, offentlig myndighed, agentur eller andet organ, der behandler personoplysninger på vegne af den registeransvarlige.i) Modtager

Modtageren er en fysisk eller juridisk person, offentlig myndighed, agentur eller et andet organ, hvortil personoplysningerne offentliggøres, uanset om en tredjepart eller ej. De offentlige myndigheder, der kan modtage personoplysninger inden for rammerne af en bestemt undersøgelse i overensstemmelse med EU-lov eller medlemsstatslovgivning, betragtes ikke som modtagere behandling af disse data af de offentlige myndigheder skal være i overensstemmelse med de gældende databeskyttelsesregler i henhold til forarbejdningens formål.

 

j) Tredjepart

Tredjepart er en fysisk eller juridisk person, offentlig myndighed, agentur eller organ, bortset fra den registrerede, den registeransvarlige, processoren og personer, som i henhold til den registeransvarlige eller processoren har tilladelse til at behandle personoplysninger.

 

k) Samtykke

Samtykke fra den registrerede er enhver frit givet, specifik, informeret og entydig angivelse af det registreres ønsker, hvormed han eller hun ved en erklæring eller med en klar bekræftende handling betyder enighed om behandling af personoplysninger vedrørende ham eller hende .

 

2. Navn og adresse på controlleren

Controller i henhold til den generelle databeskyttelsesforordning (GDPR), andre databeskyttelseslove gældende i EU-medlemsstaterne og andre bestemmelser vedrørende databeskyttelse er:

Jesper Sølund

 

Lillehøjen 6

 

5270 Odense N

 

Danmark

 

Tlf: +4522527821

 

Email: jesper@jespersolund.dk

 

CVR: 31530253

 

Website: rejstil.dk

3. Cookies

Websitet anvender ”cookies”, der er en tekstfil, som gemmes på din computer, mobil el. tilsvarende med det formål at genkende den, huske indstillinger, udføre statistik og målrette annoncer. Cookies kan ikke indeholde skadelig kode som f.eks. virus.

 

Det er muligt at slette eller blokere for cookies. Se vejledning: http://minecookies.org/cookiehandtering

 

Hvis du sletter eller blokerer cookies vil annoncer kunne blive mindre relevante for dig og optræde hyppigere. Du kan desuden risikere at websitet ikke fungerer optimalt samt at der er indhold, du ikke kan få adgang til.

 

Websitet indeholder cookies fra tredjeparter, der er præciseret i oversigten længere nede.

 

Hvad er en cookie?

En cookie er en lille tekst-fil, som vi gemmer på din computer for at kunne holde styr på, hvad der sker under dit besøg og for at kunne genkende computeren. En cookie indeholder kun tekst, er ikke et program og indeholder ikke virus.

 

Hjemmesidens brug af cookies

Cookies er nødvendige for at få hjemmesiden til at fungere. Cookies hjælper os desuden med at få overblik over dit besøg på hjemmesiden, så vi løbende kan optimere og målrette hjemmesiden til dine behov og interesser. Cookies husker f.eks., hvad du har lagt i en eventuel indkøbskurv, om du tidligere har besøgt siden, om du er logget ind og hvilket sprog og valuta, du gerne vil have vist på hjemmesiden. Vi bruger også cookies til at målrette vores annoncer over for dig på andre hjemmesider. Helt overordnet anvendes cookies således som del af vores service til at vise indhold, der er så relevant som muligt for dig. Her er oversigten over hjemmesidens brug af cookies, og vores samarbejdspartnere i denne forbindelse:

Interne cookies.

Google Analytics cookies.

Google Adsense cookies.

Momondo.

Tradetracker cookies.

Partner-ads cookies.

Adservice cookies.

Cookies bruges af på dette website til at tracke brugeradfærd (Anonymt), tracke salg på 3. parts sider og tracke klik og lignende. Ingen cookies har en udløbstid over 1 år. Alt er anonymt.

Sådan afviser eller sletter du dine cookies

Afvisning af cookies: Du kan altid afvise cookies på din computer ved at ændre indstillingerne i din Internet-browser. Hvor du finder indstillingerne afhænger af, hvilken browser du anvender. Du skal dog være opmærksom på, at hvis du gør det, er der mange funktioner og services, du ikke kan bruge, fordi disse funktioner og services forudsætter, at hjemmesiden kan huske de valg, du foretager.

Du kan fravælge cookies fra Google Analytics her: http://tools.google.com/dlpage/gaoptout

Det er muligt at fravælge nogle annoncenetværk, der deler oplysninger på tværs af forskellige netværk her. http://www.youronlinechoices.com/den/dine-valg

 

Sletning af cookies: Cookies som du tidligere har accepteret, kan efterfølgende slettes nemt. Benytter du en PC /computer med en nyere Internet-browser, kan du slette dine cookies ved at bruge genvejstasterne:

CTRL + SHIFT + Delete. Virker genvejstasterne ikke, og/eller benytter du en MAC, skal du starte med at finde ud af, hvilken browser du bruger og herefter klikke på det relevante link:

Husk: Bruger du flere Internet-browsere, skal du slette cookies i dem alle.

Internet Explorer: http://windows.microsoft.com/da-dk/internet-explorer/delete-manage-cookies#ie=ie-11

Mozilla Firefox: https://support.mozilla.org/da/kb/slet-cookies-fjerne-oplysninger-som-websteder-har-

Google Chrome: https://support.google.com/chrome/answer/95647?hl=da

Opera: http://help.opera.com/Windows/12.10/en/cookies.html

Safari: https://support.apple.com/da-dk/HT1677

Flash cookies (alle browsere): http://www.macromedia.com/support/documentation/en/flashplayer/help/settings_manager07.html

iPhone, iPad og andet fra Apple: https://support.apple.com/da-dk/HT1677

Telefoner med Android styresystem: http://timeread.hubpages.com/hub/How-to-delete-internet-cookies-on-your-Droid-or-any-Android-device

Telefoner med Windows 7: http://www.windowsphone.com/da-dk/how-to/wp7/web/changing-privacy-and-other-browser-settings

Husk: Bruger du flere Internet-browsere, skal du slette cookies i dem alle.

 

4. Indsamling af generelle data og oplysninger

Denne hjemmeside samler en række generelle data og informationer, når et registreret eller automatiseret system opkaldes på hjemmesiden. Disse generelle data og oplysninger gemmes i serverlogfilerne. Samlet kan være (1) de browsertyper og -versioner, der bruges (2) operativsystemet, der benyttes af adgangssystemet, (3) hjemmesiden, hvorfra et adgangs system når vores hjemmeside (såkaldte henvisere), -websites, (5) dato og klokkeslæt for adgang til internetsiden, (6) en internetprotokoladresse (IP-adresse), (7) internetudbyderen af ​​adgangs systemet og (8) andre lignende data og Oplysninger, der kan bruges i tilfælde af angreb på vores informationsteknologiske systemer.

 

Ved brug af disse generelle data og oplysninger trækker Jesper Sølund ikke nogen konklusioner om den registrerede. Snarere er disse oplysninger nødvendige for at (1) levere indholdet af vores hjemmeside korrekt, (2) optimere indholdet af vores hjemmeside samt dets annoncering, (3) sikre vores langsigtede levedygtighed i vores informationsteknologi systemer og hjemmesiden teknologi , og (4) give de retshåndhævende myndigheder de oplysninger, der er nødvendige for strafferetlig forfølgelse i tilfælde af et cyberangreb. Derfor analyserer Jesper Sølund anonymt indsamlede data og oplysninger statistisk med det formål at øge databeskyttelsen og datasikkerheden i vores virksomhed og sikre et optimalt beskyttelsesniveau for de personoplysninger, vi behandler. De anonyme data i serverlogfilerne opbevares adskilt fra alle personoplysninger, der leveres af en registreret.

 

5. Kontaktmulighed via hjemmesiden

Jesper Sølunds hjemmeside indeholder oplysninger, der muliggør hurtig elektronisk kontakt til vores virksomhed samt direkte kommunikation med os, som også indeholder en generel adresse på den såkaldte elektroniske post (e-mail-adresse). Hvis en registreret kontakter kontroleren via e-mail eller via et kontaktformular, gemmes de personlige data, der sendes af den registrerede automatisk. Sådanne personoplysninger, der transmitteres frivilligt af en registrer til den registeransvarlige, opbevares med det formål at behandle eller kontakte den registrerede. Der er ingen overførsel af disse personoplysninger til tredjepart.

 

6. Kommentarer funktion i bloggen på hjemmesiden

Jesper Sølund giver brugerne mulighed for at forlade individuelle kommentarer til individuelle blogbidrag på en blog, som er på controllerens hjemmeside. En blog er en web-baseret, offentligt tilgængelig portal, hvorigennem en eller flere mennesker, der hedder bloggere eller webbloggere, kan skrive artikler eller skrive tanker i såkaldte blogposts. Blogposts kan normalt kommenteres af tredjeparter.

 

Hvis en registreret lægger en kommentar til bloggen offentliggjort på denne hjemmeside, gemmes og offentliggøres også de bemærkninger, den registrerede har fremsendt, samt oplysninger om datoen for kommentarerne og brugerens (pseudonym) valgt af den registrerede . Desuden logges også IP-adressen til internetudbyderen (ISP) til det registrerede. Denne opbevaring af IP-adressen finder sted af sikkerhedsmæssige årsager, og hvis den registrerede krænker tredjeparters rettigheder eller indsender ulovligt indhold gennem en given kommentar. Opbevaring af disse personoplysninger er derfor i den registeransvarlige egen interesse, således at han kan undskylde i tilfælde af en overtrædelse. Disse indsamlede personoplysninger vil ikke blive videregivet til tredjemand, medmindre en sådan overførsel er påkrævet ved lov eller tjener formålet med den registeransvarlige.

 

7. Abonnement på kommentarer i bloggen på hjemmesiden

Kommentarerne i Jesper Sølunds blog kan tegnes af tredjeparter. Især er der mulighed for, at en kommenterer abonnerer på kommentarerne efter hans kommentarer til et bestemt blogindlæg.

 

Hvis en registreret beslutter at abonnere på indstillingen, sender styreenheden en automatisk bekræftelses-e-mail for at kontrollere dobbeltoptagelsesproceduren for, om ejeren af ​​den angivne e-mail-adresse besluttede sig for denne mulighed. Muligheden for at abonnere på kommentarer kan til enhver tid opsiges.

 

8. Rutinemæssig sletning og blokering af personoplysninger

Den registeransvarlige behandler og opbevarer kun den registreredes personoplysninger i den periode, der er nødvendig for at nå oplagringsformålet, eller for så vidt som dette er givet af den europæiske lovgiver eller andre lovgivere i love eller bestemmelser, som den registeransvarlige er underlagt til.

 

Hvis opbevaringsformålet ikke er relevant, eller hvis en opbevaringsperiode, der er fastsat af den europæiske lovgiver eller en anden kompetent lovgiver udløber, bliver personoplysninger rutinemæssigt blokeret eller slettet i overensstemmelse med lovkrav.

 

9. Den registreredes rettigheder

a) Ret til bekræftelse

Hvert registrer skal have ret til at få fra den registeransvarlige bekendtgørelse om, hvorvidt personoplysninger om ham eller hende behandles. Hvis en registreret ønsker at benytte sig af denne ret til bekræftelse, kan han / hun til enhver tid henvende sig til enhver medarbejder hos den registeransvarlige.

b) adgangsret

Hvert registrer skal have ret til at få fra den registeransvarlige gratis information om hans eller hendes personoplysninger, der er lagret til enhver tid, og en kopi af disse oplysninger. Desuden giver de europæiske direktiver og forskrifter den registrerede adgang til følgende oplysninger:

 

Formålet med behandlingen;

de pågældende personoplysninger;

modtagere eller kategorier af modtagere, til hvem personoplysningerne er blevet eller vil blive afsløret, navnlig modtagere i tredjelande eller internationale organisationer

hvor det er muligt, den planlagte periode, for hvilken personoplysningerne vil blive lagret eller, hvis det ikke er muligt, de kriterier, der er anvendt til at fastsætte denne periode;

eksistensen af ​​retten til at anmode registratoren om at rette eller slette personoplysninger eller begrænse behandlingen af ​​personoplysninger vedrørende den registrerede eller gøre indsigelse mod denne behandling

eksistensen af ​​retten til at indgive en klage til en tilsynsmyndighed

hvor personoplysningerne ikke indsamles fra den registrerede, enhver tilgængelig information om deres kilde;

eksistensen af ​​automatiseret beslutningstagning, herunder profilering, der henvises til i artikel 22(1)+ (4), i GDPR og i hvert fald i disse tilfælde betydningsfulde oplysninger om den pågældende logik samt betydningen og de forventede konsekvenser af sådan behandling for den registrerede.

Endvidere har den registrerede ret til at indhente oplysninger om, hvorvidt personoplysninger overføres til et tredjeland eller til en international organisation. Hvis det er tilfældet, har den registrerede ret til at blive informeret om de relevante sikkerhedsforanstaltninger i forbindelse med overførslen.

 

Hvis en registreret ønsker at benytte sig af denne adgangsret, kan han / hun til enhver tid henvende sig til enhver medarbejder hos den registeransvarlige.

 

 

c) Ret til berigtigelse

Hvert registrerede har ret til at få fra den registeransvarlige uden unødig forsinkelse ret til at rette op på urigtige personoplysninger om ham eller hende. Under hensyntagen til behandlingens formål har den registrerede ret til at have afsluttet ufuldstændige personoplysninger, herunder ved at fremlægge en supplerende erklæring.

 

Hvis et registreret ønsker at udøve denne ret til rettelse, kan han / hun til enhver tid henvende sig til enhver medarbejder hos den registeransvarlige.

d) Ret til sletning (Ret til at blive glemt)

Hvert registrer har ret til at få fra registeransvarlige sletning af personoplysninger om ham eller hende uden unødig forsinkelse, og den registeransvarlige har pligt til at slette personoplysninger uden unødig forsinkelse, hvis en af ​​følgende grunde gælder, så længe behandlingen ikke er nødvendig:

Personoplysningerne er ikke længere nødvendige i forhold til de formål, hvortil de blev indsamlet eller på anden måde behandlet.

Den registrerede tilbagekalder samtykke, som behandlingen er baseret på i henhold til artikel 6(1) (punkt a), i GDPR eller punkt a i artikel 9(2), i GDPR, og hvor der ikke er nogen anden retlig grund til forarbejdning.

Den registrerede modsætter sig behandlingen i medfør af artikel 21(1), i GDPR, og der er ingen overvejende berettigede grunde til forarbejdningen, eller den registrerede modsætter behandlingen i medfør af artikel 21(2), i GDPR.

Personoplysningerne er blevet behandlet ulovligt.

Personoplysningerne skal slettes for at overholde en lovpligtig forpligtelse i EU- eller medlemsstatslov, som den registeransvarlige er underlagt.

Personoplysningerne er indsamlet i forbindelse med tilbuddet om informationssamfundstjenester, jf. Artikel 8(1), i GDPR.

Hvis en af ​​de ovennævnte grunde gælder, og et registreret ønsker at kræve sletning af personoplysninger gemt af Jesper Sølund, kan han / hun til enhver tid henvende sig til enhver medarbejder hos controlleren. Vi vil straks sørge for, at sletningsanmodningen overholdes med det samme.

 

Når kontrollanten har offentliggjort personoplysninger og i henhold til artikel 17 (1), er forpligtet til at slette personoplysningerne, skal den registeransvarlige under hensyntagen til tilgængelig teknologi og gennemførelsesomkostningerne tage rimelige skridt, herunder tekniske foranstaltninger, til at informere andre controllere, der behandler de personlige data, som den registrerede har anmodet om at slette af sådanne kontrollører af eventuelle links til eller kopiering eller replikering af disse personoplysninger, for så vidt som behandling ikke er påkrævet. Vi vil træffe de nødvendige foranstaltninger i individuelle tilfælde.

 

e) Ret til begrænsning af forarbejdning

Hvert registrer skal have ret til at få fra den registeransvarlige begrænsning af forarbejdning, hvis et af følgende gælder:

 

Nøjagtigheden af ​​personoplysningerne bestrides af den registrerede i en periode, der gør det muligt for den registeransvarlige at kontrollere nøjagtigheden af ​​personoplysningerne.

Behandlingen er ulovlig, og den registrerede modsætter sig sletning af de personlige data og anmoder i stedet om begrænsningen af ​​deres anvendelse i stedet.

Den registeransvarlige har ikke længere brug for personoplysningerne med henblik på behandlingen, men de kræves af den registrerede for etablering, udøvelse eller forsvar af juridiske krav.

Den registrerede har gjort indsigelse mod forarbejdning i henhold til artikel 21(1), i GDPR i afventning af verificeringen af, om den registeransvarlige berettiger begrundelsen for at overskride den registreredes.

Hvis en af ​​de ovennævnte betingelser er opfyldt, og et registreret ønsker at begrænse behandlingen af ​​personoplysninger gemt af Jesper Sølund, kan han / hun til enhver tid henvende sig til enhver medarbejder hos den registeransvarlige. Vi vil straks arrangerer begrænsningen af ​​behandlingen.

 

f) Ret til dataoverførbarhed

Hvert registrer skal have ret til at få de personoplysninger, som den europæiske lovgiver har fået tildelt, til en registeransvarlig, i et struktureret, almindeligt anvendt og maskinlæsbart format. Han eller hun har ret til at videregive disse data til en anden registeransvarlig uden hindring fra den registeransvarlige, hvortil personoplysningerne er givet, så længe behandlingen er baseret på samtykke i henhold til artikel 6(1) punkt a, i GDPR eller punkt a) i GDPR's artikel 9(2), eller på en kontrakt i henhold til GDPRs artikel 6(1), punkt b, og behandlingen foregår automatisk, så længe behandlingen er ikke nødvendig for udførelsen af ​​en opgave udført af almen interesse eller i udøvelsen af ​​den officielle myndighed, der er betroet den registeransvarlige.Ved udøvelsen af ​​hans eller hendes ret til dataoverførbarhed i henhold til artikel 20(1), i GDPR har den registrerede ret til at få personoplysninger, der overføres direkte fra en controller til en anden, hvor det er teknisk muligt, og når det ikke gøres negativt påvirke andres rettigheder og friheder.

 

For at hævne retten til dataoverførbarhed kan den registrerede til enhver tid kontakte enhver medarbejder hos Jesper Sølund.

 

g) Ret til indsigelse

Hvert registrer har ret til at give ret til at behandle personoplysninger om ham eller hende, der er baseret på punkt e eller f, af grunde, der vedrører hans eller hendes særlige situation. ) i artikel 6(1), i GDPR. Dette gælder også for profilering baseret på disse bestemmelser.

 

Jesper Sølund skal ikke længere behandle personoplysningerne i tilfælde af indsigelsen, medmindre vi kan vise overbevisende legitime grunde til behandlingen, der tilsidesætter de registreredes interesser, rettigheder og friheder eller for etablering, udøvelse eller forsvar af lovlige fordringer.

 

Hvis Jesper Sølund behandler personlige data til direkte markedsføring, har den registrerede ret til på ethvert tidspunkt at gøre indsigelse mod behandling af personoplysninger vedrørende ham eller hende til sådan markedsføring. Dette gælder profilering i det omfang det er relateret til sådan direkte markedsføring. Hvis den registrerede gør indsigelse mod Jesper Sølund til behandlingen til direkte markedsføring, vil Jesper Sølund ikke længere behandle personoplysningerne til disse formål.

 

Derudover har den registrerede ret af grunde, der vedrører hans eller hendes særlige situation, at gøre indvendinger mod behandling af personoplysninger vedrørende ham eller hende af Jesper Sølund for videnskabelige eller historiske forskningsformål eller til statistiske formål i henhold til artikel 89(1), medmindre behandlingen er nødvendig for udførelsen af ​​en opgave udført af hensyn til almen interesse.

 

For at udøve retten til indsigelse kan den registrerede kontakte enhver medarbejder hos Jesper Sølund. Derudover er den registrerede fri i forbindelse med brugen af ​​informationssamfundstjenester og uanset direktiv 2002/58 / EF at anvende hans eller hendes ret til indsigelse ved hjælp af automatiske midler ved brug af tekniske specifikationer.

 

h) Automatiseret individuel beslutningstagning, herunder profilering

Hvert registrer har ret til at give den europæiske lovgiver ret til ikke at blive underlagt en afgørelse, der udelukkende er baseret på automatiseret behandling, herunder profilering, som har retsvirkninger for ham eller hende eller på lignende måde påvirker ham eller hende, så længe beslutningen (1) er ikke nødvendig for indgåelse eller udførelse af en kontrakt mellem den registrerede og en registeransvarlig, eller (2) ikke er tilladt i henhold til Unionens eller medlemsstaternes lovgivning, som den registeransvarlige er underlagt, og som ligeledes ligger ned passende foranstaltninger for at beskytte det registreredes rettigheder og friheder og berettigede interesser, eller (3) ikke er baseret på den registrer udtrykkeligt samtykke.Hvis afgørelsen (1) er nødvendig for indgåelse eller udførelse af en kontrakt mellem den registrerede og en registeransvarlig, eller (2) den er baseret på den registreredes udtrykkelige samtykke, skal Jesper Sølund iværksætte passende foranstaltninger til beskytte det registreres rettigheder og friheder og berettigede interesser, i det mindste retten til at opnå menneskelig indgriben fra den registeransvarlige, for at udtrykke sit synspunkt og bestride afgørelsen.

 

Hvis den registrerede ønsker at udøve rettighederne vedrørende automatiseret individuel beslutningstagning, kan han / hun til enhver tid henvende sig til enhver medarbejder hos Jesper Sølund.

 

i) Ret til at inddrage samtykke om databeskyttelse

Hvert registrerede skal have ret til at give sin eller hendes samtykke til behandling af hans eller hendes personlige oplysninger til enhver tid.

 

Hvis den registrerede ønsker at udøve retten til at tilbagekalde samtykket, kan han / hun til enhver tid kontakte enhver medarbejder hos Jesper Sølund.

 

10. Databeskyttelsesbestemmelser om anvendelse og brug af Facebook

På denne hjemmeside har controlleren integrerede komponenter i virksomheden Facebook. Facebook er et socialt netværk.

 

Et socialt netværk er et sted for sociale møder på internettet, et online-fællesskab, som normalt giver brugerne mulighed for at kommunikere med hinanden og interagere i et virtuelt rum. Et socialt netværk kan fungere som en platform for udveksling af meninger og erfaringer, eller gøre det muligt for internettet at levere personlig eller forretningsrelateret information. Facebook giver brugerne af sociale netværk mulighed for at inkludere oprettelsen af ​​private profiler, uploade billeder og netværk via venneanmodninger.

 

Operationsselskabet Facebook er Facebook, Inc., 1 Hacker Way, Menlo Park, CA 94025, USA. Hvis en person bor uden for USA eller Canada, er controlleren Facebook Ireland Ltd., 4 Canal Grande, Canal Grande, Dublin 2, Irland.

 

Ved hvert opkald til en af ​​de enkelte sider på denne internetside, som styres af controlleren, og i hvilken en Facebook-komponent (Facebook plug-ins) blev integreret, er webbrowseren på det registrerede informationsteknologi system automatisk bedt om at downloade visning af den tilsvarende Facebook-komponent fra Facebook via Facebook-komponenten. En oversigt over alle Facebook-plug-ins kan fås under https://developers.facebook.com/docs/plugins/. I løbet af denne tekniske procedure bliver Facebook gjort opmærksom på, hvilken specifik underside af vores hjemmeside, der blev besøgt af den registrerede.

 

Hvis den registrerede er logget ind på samme tid på Facebook, registrerer Facebook hver eneste opkald til vores hjemmeside af den registrerede – og for hele opholdets varighed på vores internet-websted – hvilket specifikt understed på vores internet siden blev besøgt af den registrerede. Disse oplysninger indsamles via Facebook-komponenten og er forbundet med den registreredes Facebook-konto. Hvis den registrerede klikker på en af ​​de Facebook-knapper, der er integreret i vores hjemmeside, f.eks. knappen “Ligesom” eller hvis den registrerede sender en kommentar, matcher Facebook disse oplysninger med den registrerede persons personlige Facebook-brugerkonto og gemmer personoplysningerne.

Facebook modtager altid via Facebook-komponenten information om et besøg på vores hjemmeside af den registrerede, når den registrerede er logget ind på samme tid på Facebook i løbet af opkaldet til vores hjemmeside. Dette sker uanset om den registrerede klikker på Facebook-komponenten eller ej. Hvis en sådan formidling af information til Facebook ikke er ønskelig for den registrerede, kan han eller hun forhindre dette ved at logge fra deres Facebook-konto, før der oprettes en opkald til vores hjemmeside.

 

Databeskyttelsesretningslinjen offentliggjort af Facebook, som er tilgængelig på https://facebook.com/about/privacy/, giver information om indsamling, behandling og brug af personoplysninger via Facebook. Derudover forklares der, hvilke opsætningsmuligheder Facebook tilbyder for at beskytte den registreredes privatliv. Derudover stilles forskellige konfigurationsmuligheder til rådighed for at muliggøre fjernelse af dataoverførsel til Facebook. Disse applikationer kan bruges af den registrerede til at eliminere en dataoverførsel til Facebook.

 

11. Databeskyttelsesbestemmelser om anvendelse og brug af Google AdSense

På denne hjemmeside har controlleren integreret Google AdSense. Google AdSense er en onlinetjeneste, der tillader placering af reklame på tredjepartswebsteder. Google AdSense er baseret på en algoritme, der vælger annoncer, der vises på tredjepartswebsteder, for at matche indholdet på de respektive tredjepartswebsteder. Google AdSense tillader en interessebaseret målretning af internetbrugeren, som implementeres ved at generere individuelle brugerprofiler.

 

Selskabet for Googles AdSense-komponent er Alphabet Inc., 1600 Amphitheater Pkwy, Mountain View, CA 94043-1351, USA.

 

Formålet med Googles AdSense-komponent er integrationen af ​​annoncer på vores hjemmeside. Google AdSense placerer en cookie på det registrerede informationsteknologisystem. Definitionen af ​​cookies er forklaret ovenfor. Med indstillingen af ​​cookien er Alphabet Inc. i stand til at analysere brugen af ​​vores hjemmeside. Ved hver opkald til en af ​​de enkelte sider på dette internetside, som betjenes af controlleren, og som en Google AdSense-komponent er integreret i, vil internetbrowseren på informationsteknologisystemet hos den registrerede automatisk indsende data via Google AdSense-komponent med henblik på onlineannoncering og afregning af provisioner til Alfabet Inc. I løbet af denne tekniske procedure opnår virksomheden Alphabet Inc. viden om personoplysninger, såsom den registreredes IP-adresse, som tjener alfabet Inc., blandt andet for at forstå besøgernes oprindelse og klik og derefter oprette kommissionsopgørelser.

Den registrerede kan som ovenfor nævnt forhindre, at cookies indstilles via vores hjemmeside til enhver tid ved hjælp af en tilsvarende justering af den anvendte webbrowser og dermed permanent nægter indstillingen af ​​cookies. En sådan tilpasning til den anvendte internetbrowser ville også forhindre, at Alphabet Inc. fra at indstille en cookie på den registreredes informationsteknologi system. Derudover kan cookies, som allerede er brugt af Alphabet Inc., til enhver tid slettes via en webbrowser eller andre softwareprogrammer.

 

Desuden bruger Google AdSense også såkaldte sporingspixel. En sporingspixel er en miniature grafik, der er indlejret i websider for at muliggøre en logfilfiloptagelse og en logfilfilanalyse, hvorigennem en statistisk analyse kan udføres. Baseret på de indlejrede sporingspixler kan Alphabet Inc. bestemme, om og hvornår et websted blev åbnet af et registreret, og hvilke linker der blev klikket på af den registrerede. Sporingspunkter tjener blandt andet til at analysere strømmen af ​​besøgende på et websted.

 

Gennem Google AdSense overføres personlige data og oplysninger, som også indeholder IP-adressen, og som er nødvendige for indsamling og bogføring af de viste annoncer, til Alphabet Inc. i USA. Disse personoplysninger lagres og behandles i USA. Alfabetet Inc. kan videregive de indsamlede personoplysninger via denne tekniske procedure til tredjepart.

 

Google AdSense forklares yderligere under nedenstående link https://www.google.com/intl/da/adsense/start/.

 

12. Databeskyttelsesbestemmelser om anvendelse og brug af Google Analytics (med anonymiseringsfunktion)

På denne hjemmeside har controlleren integreret komponenten af ​​Google Analytics (med anonymiseringsfunktionen). Google Analytics er en webanalysetjeneste. Webanalyse er indsamling, indsamling og analyse af data om adfærd hos besøgende på websites. En webanalyseservice indsamler bl.a. data om den hjemmeside, hvorfra en person er kommet (den såkaldte henvisning), hvilke delsider der blev besøgt, eller hvor ofte og i hvilket tidsrum en underside blev set. Webanalyser anvendes hovedsagelig til optimering af et websted og for at udføre en cost-benefit analyse af internetannoncering.

 

Operatøren af ​​Google Analytics-komponenten er Google Inc., 1600 Amphitheater Pkwy, Mountain View, CA 94043-1351, USA.

 

For webanalysen via Google Analytics bruger controlleren funktionen “ga(‘set', ‘anonymizeIp', true)”. Ved hjælp af denne ansøgning forkortes IP-adressen til den registreredes internetforbindelse af Google og anonymiseres, når de får adgang til vores websteder fra en EU-medlemsstat eller en anden dækkende stat til aftalen om Det Europæiske Økonomiske Samarbejdsområde.

 

Formålet med Google Analytics-komponenten er at analysere trafikken på vores hjemmeside. Google bruger de indsamlede data og oplysninger til bl.a. at evaluere brugen af ​​vores hjemmeside og at levere onlinerapporter, som viser aktiviteterne på vores hjemmesider og at levere andre tjenester vedrørende brugen af ​​vores internetside for os.

 

Google Analytics placerer en cookie på det registrerede informationsteknologisystem. Definitionen af ​​cookies er forklaret ovenfor. Med indstillingen af ​​cookien kan Google analysere brugen af ​​vores hjemmeside. Ved hver opkald til en af ​​de enkelte sider på denne internetside, som betjenes af controlleren, og som en Google Analytics-komponent blev integreret i, vil internetbrowseren på datateknologins systeminformationssystem automatisk indsende data via Google Analytics-komponent med henblik på onlineannoncering og afregning af provisioner til Google. I løbet af denne tekniske procedure får virksomheden Google kendskab til personlige oplysninger, såsom den registreredes IP-adresse, som bl.a. tjener Google til at forstå oprindelsen af ​​besøgende og klik og derefter oprette kommissionsopgørelser.Cookien bruges til at gemme personlige oplysninger, som f.eks. Adgangstidspunktet, hvorfra adgangen blev foretaget, og hyppigheden af ​​besøg på vores hjemmeside af den registrerede. Ved hvert besøg på vores internetside vil sådanne personoplysninger, herunder IP-adressen til den internetadgang, der anvendes af den registrerede, blive sendt til Google i USA. Disse personoplysninger gemmes af Google i USA. Google kan overføre disse personoplysninger indsamlet gennem den tekniske procedure til tredjepart.

 

Den registrerede kan som ovenfor nævnt forhindre, at cookies indstilles via vores hjemmeside til enhver tid ved hjælp af en tilsvarende justering af den anvendte webbrowser og dermed permanent nægter indstillingen af ​​cookies. En sådan tilpasning til den anvendte internetbrowser ville også forhindre Google Analytics i at indstille en cookie på den registreredes informationsteknologisystem. Derudover kan cookies, der allerede er brugt af Google Analytics, til enhver tid slettes via en webbrowser eller andre softwareprogrammer.

 

Derudover har den registrerede mulighed for at protestere mod en samling af data, der genereres af Google Analytics, som er relateret til brugen af ​​denne hjemmeside, samt behandlingen af ​​disse data af Google og muligheden for at udelukke sådanne . Til dette formål skal den registrerede hente en browser-tilføjelse under linket https://tools.google.com/dlpage/gaoptout og installere det. Denne browser-tilføjelse fortæller Google Analytics via et JavaScript, at data og oplysninger om besøg på internetsider måske ikke overføres til Google Analytics. Installationen af ​​browser-tilføjelsesprogrammerne betragtes som en indsigelse fra Google. Hvis datasystemets informationsteknologi system senere slettes, formateres eller installeres nyligt, skal den registrerede geninstallere browser-tilføjelsesprogrammerne for at deaktivere Google Analytics. Hvis browserens tilføjelse blev afinstalleret af den registrerede eller enhver anden person, der kan henføres til deres kompetenceområde eller er deaktiveret, er det muligt at udføre geninstallationen eller genaktiveringen af ​​browserenhederne.

 

Yderligere oplysninger og de gældende databeskyttelsesbestemmelser i Google kan hentes på https://www.google.com/intl/da/policies/privacy/ og under http://www.google.com/analytics/terms/us. html. Google Analytics forklares yderligere under følgende link https://www.google.com/analytics/.

 

14. Databeskyttelsesbestemmelser vedrørende anvendelse og brug af TradeTracker

På denne hjemmeside har controlleren integrerede annoncer fra TradeTracker. TradeTracker er et netværk, der tilbyder affiliate marketing. Affiliate marketing er en internetbaseret salgsformular, der gør det muligt for kommercielle operatører af internetsider, de såkaldte købmænd eller annoncører at placere reklamer, der normalt betales via klik eller salgsprovisioner på tredjepartswebsteder (f.eks. Salgspartnere, også kaldet datterselskaber eller udgivere). Vi yder via det tilknyttede netværk et reklamemedium, f.eks. et reklamebanner eller andre egnede midler til internetannoncering, som efterfølgende integreres af en affiliate på deres egne internetsider eller fremmes via andre kanaler, såsom søgeannoncering eller e-marketing.

Tradetrackers adresseinfo:

TradeTracker Denmark

Danneskiold-Samsøes Allé 41

1434 København K

Denmark

 

TradeTracker sætter en cookie på den registreredes informationsteknologi system. Definitionen af ​​cookies er forklaret ovenfor. Sporingspakken til TradeTracker lagrer ingen personlige data. Kun agentens identifikationsnummer, det vil sige den partner, der formidler den potentielle kunde, såvel som det ordinære nummer for den besøgende på et websted og det klikket reklamemedium, gemmes. Formålet med opbevaring af disse data er behandling af provisionsbetalinger mellem en købmand og affiliate, der behandles via det tilknyttede netværk, det er TradeTracker.

 

Den registrerede kan som ovenfor nævnt forhindre, at cookies indstilles via vores hjemmeside til enhver tid ved hjælp af en tilsvarende justering af den anvendte webbrowser og dermed permanent nægter indstillingen af ​​cookies. En sådan tilpasning til den anvendte internetbrowser ville også forhindre TradeTracker i at indstille en cookie på den registreredes informationsteknologisystem. Derudover kan cookies, som allerede er brugt af TradeTracker, til enhver tid slettes via en webbrowser eller andre softwareprogrammer.

De gældende databeskyttelsesbestemmelser i TradeTracker kan hentes på https://tradetracker.com/privacy-policy/.

 

15. Databeskyttelsesbestemmelser vedrørende anvendelse og brug af Adservice

På denne hjemmeside har controlleren integrerede annoncer fra Adservice. Adservice er et netværk, der tilbyder affiliate marketing. Affiliate marketing er en internetbaseret salgsformular, der gør det muligt for kommercielle operatører af internetsider, de såkaldte købmænd eller annoncører at placere reklamer, der normalt betales via klik eller salgsprovisioner på tredjepartswebsteder (f.eks. Salgspartnere, også kaldet datterselskaber eller udgivere). Vi yder via det tilknyttede netværk et reklamemedium, f.eks. et reklamebanner eller andre egnede midler til internetannoncering, som efterfølgende integreres af en affiliate på deres egne internetsider eller fremmes via andre kanaler, såsom søgeannoncering eller e-marketing.

Adservices adresseinfo:

Rosenkrantzgade 23, 1st & 2nd fl.

DK-8000 Aarhus C

Phone (+45) 32 11 45 11

Org. nr.: DK-30545532

 

Adservice sætter en cookie på den registreredes informationsteknologi system. Definitionen af ​​cookies er forklaret ovenfor. Sporingspakken til Adservice lagrer ingen personlige data. Kun agentens identifikationsnummer, det vil sige den partner, der formidler den potentielle kunde, såvel som det ordinære nummer for den besøgende på et websted og det klikket reklamemedium, gemmes. Formålet med opbevaring af disse data er behandling af provisionsbetalinger mellem en købmand og affiliate, der behandles via det tilknyttede netværk, det er Adservice.

 

Den registrerede kan som ovenfor nævnt forhindre, at cookies indstilles via vores hjemmeside til enhver tid ved hjælp af en tilsvarende justering af den anvendte webbrowser og dermed permanent nægter indstillingen af ​​cookies. En sådan tilpasning til den anvendte internetbrowser ville også forhindre Adservice i at indstille en cookie på den registreredes informationsteknologisystem. Derudover kan cookies, som allerede er brugt af Adservice, til enhver tid slettes via en webbrowser eller andre softwareprogrammer.

 

16 Databeskyttelsesbestemmelser vedrørende anvendelse og brug af Partner-ads

På denne hjemmeside har controlleren integrerede annoncer fra Partner-ads. Partner-ads er et netværk, der tilbyder affiliate marketing. Affiliate marketing er en internetbaseret salgsformular, der gør det muligt for kommercielle operatører af internetsider, de såkaldte købmænd eller annoncører at placere reklamer, der normalt betales via klik eller salgsprovisioner på tredjepartswebsteder (f.eks. Salgspartnere, også kaldet datterselskaber eller udgivere). Vi yder via det tilknyttede netværk et reklamemedium, f.eks. et reklamebanner eller andre egnede midler til internetannoncering, som efterfølgende integreres af en affiliate på deres egne internetsider eller fremmes via andre kanaler, såsom søgeannoncering eller e-marketing.

Partner-ads adresseinfo:

Partner-ads ApS

Skodsborgvej 340, st.tv

2850 Nærum

CVR-nr. 31178088

 

Partner-ads sætter en cookie på den registreredes informationsteknologi system. Definitionen af ​​cookies er forklaret ovenfor. Sporingspakken til Partner-ads lagrer ingen personlige data. Kun agentens identifikationsnummer, det vil sige den partner, der formidler den potentielle kunde, såvel som det ordinære nummer for den besøgende på et websted og det klikket reklamemedium, gemmes. Formålet med opbevaring af disse data er behandling af provisionsbetalinger mellem en købmand og affiliate, der behandles via det tilknyttede netværk, det er Partner-ads.

 

Den registrerede kan som ovenfor nævnt forhindre, at cookies indstilles via vores hjemmeside til enhver tid ved hjælp af en tilsvarende justering af den anvendte webbrowser og dermed permanent nægter indstillingen af ​​cookies. En sådan tilpasning til den anvendte internetbrowser ville også forhindre Partner-ads i at indstille en cookie på den registreredes informationsteknologisystem. Derudover kan cookies, som allerede er brugt af Partner-ads, til enhver tid slettes via en webbrowser eller andre softwareprogrammer.

 

De gældende databeskyttelsesbestemmelser i Partner Ads kan hentes på https://www.partner-ads.com/dk/persondatapolitik.php

 

17. Retsgrundlag for forarbejdningen

Artikel 6(1) punkt f i GDPR tjener som retsgrundlag for behandlinger, for hvilke vi opnår samtykke til et bestemt forarbejdningsformål. Hvis behandlingen af ​​personoplysninger er nødvendig for udførelsen af ​​en kontrakt, som den registrerede er part i, som det er tilfældet for eksempel, når forarbejdning er nødvendig for levering af varer eller levering af anden tjenesteydelse, er behandlingen baseret på artikel 6(1), punkt b i GDPR. Det samme gælder for sådanne behandlinger, som er nødvendige for at gennemføre for kontraktlige foranstaltninger, for eksempel i tilfælde af undersøgelser vedrørende vores produkter eller tjenester. Er vores virksomhed underlagt en juridisk forpligtelse, hvormed behandling af personoplysninger er nødvendig, som for opfyldelse af skatteforpligtelser, er behandlingen baseret på Art. 6 (1) tændt. c GDPR. I sjældne tilfælde kan behandling af personoplysninger være nødvendig for at beskytte den registreredes eller andre fysiske personers livsinteresser. Dette ville f.eks. Være tilfældet, hvis en besøgende blev skadet i vores firma, og hans navn, alder, sygeforsikringsdata eller andre vitale oplysninger skulle videreføres til en læge, et hospital eller en anden tredjepart. Derefter vil behandlingen være baseret på Art. 6 (1) tændt. d GDPR. Endelig kan forarbejdningsoperationerne være baseret på artikel 6(1), punkt f GDPR. Dette retsgrundlag anvendes til behandling af operationer, der ikke er omfattet af nogen af ​​ovennævnte juridiske grunde, hvis behandlingen er nødvendig med henblik på de legitime interesser, som vores virksomhed eller tredjemand forfølger, medmindre interesserne tilsidesættes af interesserne eller grundlæggende rettigheder og frihedsrettigheder hos den registrerede, der kræver beskyttelse af personoplysninger. Sådanne behandlinger er særligt tilladte, fordi de er blevet specifikt nævnt af den europæiske lovgiver. Han mente, at en berettiget interesse kunne antages, hvis den registrerede er controllerens klient (Betragtning 47 Sætning 2 GDPR).

 

18. Den legitime interesser, som kontrollanten forfølger eller af en tredjepart

Hvor behandlingen af ​​personoplysninger er baseret på artikel 6(1), punkt f i GDPR vores legitime interesse er at udføre vores forretning.

19. Periode for hvilken personoplysningerne vil blive lagret

Kriterierne for at fastsætte opbevaringsperioden for personoplysninger er den respektive lovbestemte opbevaringsperiode. Efter udløbet af denne periode slettes de tilsvarende data rutinemæssigt, så længe det ikke længere er nødvendigt for opfyldelsen af ​​kontrakten eller iværksættelse af en kontrakt.

 

20. Levering af personoplysninger som lovbestemt eller kontraktligt krav. Krav til at indgå en kontrakt. Den registreredes forpligtelse til at fremlægge personoplysninger mulige konsekvenser af manglende levering af sådanne data

Vi præciserer, at leveringen af ​​personoplysninger er delvist påkrævet ved lov (fx skatteregler) eller kan også skyldes kontraktlige bestemmelser (fx oplysninger om den kontraktlige partner). Nogle gange kan det være nødvendigt at indgå en kontrakt om, at den registrerede giver os personoplysninger, som efterfølgende skal behandles af os. Den registrerede er for eksempel forpligtet til at give os personoplysninger, når vores virksomhed underskriver en kontrakt med ham eller hende. Manglende levering af personoplysninger ville medføre, at kontrakten med den registrerede ikke kunne afsluttes. Inden personoplysninger leveres af den registrerede, skal den registrerede kontakte enhver medarbejder. Medarbejderen præciserer for den registrerede, om udbuddet af personoplysninger er påkrævet ved lov eller kontrakt eller er nødvendig for indgåelse af kontrakten, om der er en forpligtelse til at levere personoplysninger og konsekvenserne af, at den personlige data.

 

21. Eksistensen af ​​automatiseret beslutningstagning

Som ansvarlig virksomhed bruger vi ikke automatisk beslutningstagning eller profilering.

 

Denne privatpolitik er lavet ved hjælp af: Privacy Policy Generator fra German Association for Data Protection i samarbejde med Privacy Lawyers fra WILDE BEUGER SOLMECKE, Køln.

Ezoic betingelser

CLICK HERE TO CHANGE YOUR PRIVACY CONSENT SETTINGS

EZOIC SERVICE PRIVACY POLICY

rejstil.dk ("Website") uses a third party technology called Ezoic.

INFORMATION ABOUT OUR ORGANIZATION AND WEBSITE

Ezoic is committed to protecting your privacy. We will only use the information that we collect lawfully in accordance with the General Data Protection Regulation (GDPR) (Regulation (EU) 2016/679).

Ezoic's principal activities are:

  • Website analytics
  • Website personalization
  • Website hosting

Our privacy policy covers Ezoic Inc., Ezoic Limited and this Website:

Ezoic Inc.

6023 Innovation Way, Carlsbad, California, United States

Ezoic Limited

Northern Design Centre, Abbott's Hill, Gateshead, NE8 3DF United Kingdom

DATA

In order to provide our products and services and related support, it is necessary for Ezoic to transfer your personal data outside of the European Union.  In such case, the data controller for this data for EU residents is Ezoic Inc. having its registered offices at 6023 Innovation Way, Carlsbad, California, United States.  All questions of requests regarding the processing of data may be addresses to data@ezoic.com

PROVIDING VISITORS WITH ANONYMOUS ACCESS

If you do not consent to such collection, you can access this website without disclosing your personal data.

AUTOMATIC COLLECTION OF INFORMATION

Ezoic records data about the individuals and the traffic to this website. Ezoic is this website's limited agent (and data controller in the EU context) for the purpose of providing Internet data and optimization services. Ezoic may use this data to improve its service or enable other services (e.g., using visitor traffic logs or data posted through the service to improve the optimization of other websites).

Personal Information

Ezoic may collect personal information as defined in GDPR (such as IP address and a unique id in a cookie) about visitors to your website for the purposes of statistics, analytics and personalization. In addition, Ezoic works with numerous third parties for the collection and storage of data and the providing of analytics and advertising services.

Use of Personal Information

Purpose/ActivityType(s) of DataLawful basis for processing
To improve user experience
  • Identity
  • Technical
  • Usage
Your information helps us to provide you with a more pleasant, efficient experience on this website that may be customized to how you or others respond to content and ads on this or other websites.
To improve ad performance
  • Identity
  • Technical
  • Usage
Your information helps us to optimize the placement, size, timing and number of ads displayed to you. It enables us to make smart decision that help this website owner earn money but reduce the disruption of ads on your experience.
To improve content creation
  • Identity
  • Technical
  • Usage
Your information helps us learn what content you care about and enjoy and, the style of content you like and what you engage the most with. This helps us produce more content and features that you might like.
To improve website performance
  • Identity
  • Technical
  • Usage
Your information helps us measure various performance metrics about our site, such as site speed, so that we can improve the performance of this site.

 

PROCESSING OF DATA AND CONSENT

We will process the data we collect about you to improve the operation of this and other websites. This information helps us make decisions about what content to show, how it should be formatted, the number, size and placement of advertisements and how content should be delivered to individuals. This information is also used for analysis of performance and reporting.

USE OF APPLICATION LOGS

Our servers automatically record information (“Application Log Data”) created by your use of this website. Application Log Data may include information such as your IP address, browser type, operating system, the referring web page, pages visited, location, your mobile carrier, device and application IDs, search terms, and cookie information. We use this information to diagnose and improve our services. Except as stated in section (Data Retention), we will either delete the Application Log Data or remove any account identifiers, such as your username, full IP address, or email address, after 48 months.

DATA RETENTION

The personal information we collect is retained for no longer than necessary to fulfill the stated purposes in section “PROCESSING OF DATA AND CONSENT” above or for a period specifically required by law or regulation that Ezoic is obligated to follow. Personal data used to fulfill verification of certain types of services such as SSL certificate, payments, and billing will be retained for a minimum of 5 years depending on the class of product or service and may be retained in either a physical or electronic format. Even if you request deletion or erasure of your data, we may retain your personal data to the extent necessary and for so long as necessary for our legitimate business interests or performance of contractual obligations. After the retention period is over, Ezoic securely disposes or anonymizes your personal information in order to prevent loss, theft, misuse, or unauthorized access.

CONFIDENTIALITY / SECURITY

We have implemented security policies, rules and technical measures to protect the personal data that we have under our control from: unauthorized access improper use or disclosure unauthorized modification unlawful destruction or accidental loss. All our employees and data processors, who have access to, and are associated with the processing of personal data, are obliged to respect the confidentiality of our visitors’ personal data. We ensure that your personal data will not be disclosed to State institutions and authorities except if required by law or other regulation

DATA ACCESS & DELETION

You have the right to view information that we have collected about you and to request deletion of any personal information we may have. You can use this data lookup tool to complete these actions.

 Cookies

Below is a list of cookies that are commonly set on this website.

 

Cookie NameCategoryDescriptionDuration
wordpress_test_cookieNecessaryWordPress sets this cookie when you navigate to the login page. The cookie is used to check whether your web browser is set to allow, or reject cookies.
ez_pub_siteNecessaryUsed by the analytics and personalization company, Ezoic, to only show the site with Ezoic's features enabled.
ezCMPCookieConsentNecessaryUsed by the analytics and personalization company, Ezoic, to track when a user consents to cookies.
ez_rdr_countNecessaryUsed by the analytics and personalization company, Ezoic, to track redirects
ez_rdrNecessaryUsed by the analytics and personalization company, Ezoic, to track redirects.
PHPSESSIDNecessaryA unique identifier used to preserve states across pages.
ez_autoinsertPreferencesUsed by Ezoic to determine if this user should see auto-inserted ad placeholders.
ez_view_original_onlyPreferencesUsed by the analytics and personalization company, Ezoic, to show the original site without Ezoic's features.
ez_view_optimized_onlyPreferencesUsed by the analytics and personalization company, Ezoic, to show the optimized site with Ezoic's features.
ez_view_optimized_only PreferencesUsed by the analytics and personalization company, Ezoic, to show the original site without Ezoic's features.
speed_no_processPreferencesUsed by the analytics and personalization company, Ezoic, to turn off site speed features for this user.
sitespeed_previewPreferencesUsed by the analytics and personalization company, Ezoic, to allow this user to preview certain site speed features.
ez_ad_position_versionPreferencesUsed by the analytics and personalization company, Ezoic, to determine if they use the Ad Tester product for this user, used by the Ad Tester extension.
ezpicker_showallPreferencesUsed by the analytics and personalization company, Ezoic, to tell the ezpicker app to show all placeholders.
ezpicker_nocachePreferencesUsed by the analytics and personalization company, Ezoic, to tell the ezpicker app to run without using the cache.
ezpickerPreferencesUsed by the analytics and personalization company, Ezoic, to turn on ezpicker
_gatStatisticsUsed to distinguish users by Google Analytics
ezCMPCCSStatisticsUsed by the analytics and personalization company, Ezoic, to track when a user consents to statistics cookies.
_gaStatisticsUsed to distinguish users by Google Analytics
_gidStatisticsUsed to distinguish users by Google Analytics
__qcaStatisticsCollects anonymous data on the user's visits to the website, such as the number of visits, average time spent on the website and what pages have been loaded with the purpose of generating reports for optimising the website content.
ezosuigeneriscStatisticsUsed by the analytics and personalization company, Ezoic, to uniquely identify you across different websites on the internet so your experience can be customized.
ezosuigenerisStatisticsUsed by the analytics and personalization company, Ezoic, to uniquely identify you across different websites on the internet so your experience can be customized.
ezdsStatisticsUsed by the analytics and personalization company, Ezoic, to store the pixel size of your screen to help personalize your experience and ensure content fits.
ez_recommended_pagesStatisticsUsed by the analytics and personalization company, Ezoic, to track users visiting from the recommended pages widget.
AMP_ECID_EZOICStatisticsUsed by personalization and analytics company Ezoic for statistics on Accelerated Mobile Pages
ezouspvvStatisticsUsed by the analytics and personalization company, Ezoic, to track how many pages a user has visited.
ezouspvhStatisticsUsed by the analytics and personalization company, Ezoic, to track how many pages a user has visited since their last visit.
ezouspvaStatisticsUsed by the analytics and personalization company, Ezoic, to track how many pages a user has visited all time.
ezepvvStatisticsUsed by the analytics and personalization company, Ezoic, to track which pages this user has viewed.
ezohwStatisticsUsed by the analytics and personalization company, Ezoic, to store the pixel size of your browser to help personalize your experience and ensure content fits.
__gadsMarketingUsed to register what ads have been displayed to the user.
ezdgMarketingUsed by the analytics and personalization company, Ezoic, to store demographic information like age and gender.
cto_optoutMarketingUsed by ad network Criteo to record if you've opted of personalized ads.

 

Below is a list of usage, technical and identify metrics that are commonly stored and processed when you use this website

Your location information, including country, state, city, metro and postal code
The webpage your were at before this website
The type of browser you use and the version
The brand and operating system of your device
What time zone you're in and what time it is there
What pages on this site you visit
How you interact with this website, including time spent, how much you scroll and your mouse movements
The size of your devices screen and the size of the browser on that screen
What content you share on the page
If you copy and paste content on this website
What ad or link you clicked on to arrive at this website
The type of internet connection you use and your ISP or service provider
How long it takes for this website's content to get transferred to your browser, load in your browser and render
The weather where you are currently located
Your age and gender
Your ip address
A unique id so that we can recognize you
What ads you click on

 


 

 

A list of Vendors that may be used on this website

NameFeaturesPurposes
AREIA (ADLOOP)
Videobyte Inc
BRICKS
Quantcast International Limited
smartclip Europe GmbH
Telecoming S.A.
Cazamba Serviços de Internet Ltda
SpearAd GmbH
Platform161 B.V.
Bannerflow AB
Spolecznosci Sp. z o.o. Sp. k.
adality GmbH
eMarketingSolutions, Online Marketing S.L.
Opti Digital SAS
Botman Networks (P) Ltd
Adkernel LLC
Reignn Platform Ltd
Grabit Interactive Media Inc dba KERV Interctive
Adnuntius AS
Passendo Aps
EDGE NPD Sp. z o.o.
3Q nexx GmbH
Digital Squad
Adelaide Metrics Inc
ADSTOURS SAS
MUSO TNT LIMITED
UniCredit S.p.A.
Skimbit Ltd
INVIBES GROUP
Jampp LTD
VEXPRO TECHNOLOGIES LTD
: Tappx
Cint AB
Spoods GmbH
BeeswaxIO Corporation
ADventori SAS
Yieldlab AG
TabMo SAS
Sourcepoint Technologies, Inc. (non-CMP)
Evolution Technologies Inc.
VLYBY Digital GmbH
INFINIA MOBILE S.L.
LeadsRx, Inc.
Viznet
ID5 Technology Ltd
EMX Digital LLC
Celtra, Inc.
Meetrics GmbH
RevX
Crowdy News Ltd
Converto AG
Spotible
zeotap GmbH
Oracle Data Cloud
adhood.com
Adsolutions BV
Silverbullet Data Services Group
Hindsight Technology Solutions, Inc.
Unruly Group Ltd
Seenthis AB
Sirdata Cookieless
AdMaxim Inc.
Location Sciences AI Ltd.
VECTAURY
Targetspot Belgium SPRL
Kayzen
Timehop, Inc.
Market Resource Partners LLC
Protected Media LTD
YieldLift LLC
InMobi Pte Ltd
TACTIC™ Real-Time Marketing AS
Sub2 Technologies Ltd
AdsWizz Inc.
The Procter & Gamble Company
ZAM Network LLC dba Fanbyte
ProSiebenSat.1 Digital Data GmbH
Admixer EU GmbH
Gamoshi Ltd
SMARTLINE SYSTEMS
twiago GmbH
Anzu Virtual Reality LTD
Baidu USA
Skoiy
BYTEDANCE PTE. LTD.
Playhill Limited
NEORY GmbH
Footballco Media Limited
ViewPay
WebAds B.V
eBay Inc
Magnite, Inc. (Outstream)
B2B Media Group EMEA
The MediaGrid Inc.
Publisher First, Inc.
Caroda s.r.o.
VUUKLE DMCC
Questpass Sp. z o.o.
ADARA MEDIA UNLIMITED
LifeStreet Corporation
Exactag GmbH
Audience Network
1Agency
Eyeota Pte Ltd
Internet BillBoard a.s.
Alliance Gravity Data Media
BusinessClick
Freshclip GmbH & Co. KG
BCOVERY SAS
Triton Digital Canada Inc.
Connatix Native Exchange Inc.
INIS sp. zo.o.
Exit Bee Limited
Digital East GmbH
Adzymic Pte Ltd
NC Audience Exchange, LLC (NewsIQ)
adnanny.com SLU
Adsonica
Outbrain UK Ltd
Adobe Advertising Cloud
MyTraffic
MobileFuse LLC
AdView
diva-e products
NEURAL.ONE
Underdog Media LLC
emetriq GmbH
Rockabox Media Ltd t/a Scoota
vitrado GmbH
audio content & control GmbH
Ezoic Inc.
Mobsuccess
Threedium
PML Innovative Media
Realytics
remerge GmbH
PLAYGROUND XYZ EMEA LTD
UberMedia, Inc.
NoBid, Inc.
Browsi
Madington
Onfocus (Adagio)
Blis Media Limited
YOC AG
Adacado Technologies Inc. (DBA Adacado)
ad6media
AddApptr GmbH
Cookie Market LTD
Webgains GmbH
Avantis Video Ltd
PIXIMEDIA SAS
Arcspire Limited
Bandsintown Amplified LLC
Bannernow, Inc.
ScaleMonk Inc.
Google Advertising Products
42 Ads GmbH
Amobee Inc.
Smartology Limited
Gemius SA
ucfunnel Co., Ltd.
adMarketplace, Inc.
Performax.cz, s.r.o.
MEDIAMETRIE
Addrelevance
Crimtan Holdings Limited
Widespace AB
SheMedia, LLC
InsurAds Technologies SA.
SNAPUPP TECHNOLOGIES SL
THE LINEA 1 MKT SL
Reveal Mobile Inc
Sift Media, Inc
Golden Bees
Newsroom AI Ltd
Noster Finance S.L.
PRECISO SRL
Powerspace
TV SQUARED LIMITED
adsquare GmbH
DoubleVerify Inc.​
Weborama
netzeffekt GmbH
Azerion Holding B.V.
DynAdmic
Pure Local Media GmbH
Doceree UK Limited
Vibrant Media Limited
Nano Interactive GmbH
Smadex SL
Fyber
The Trade Desk
Dentsu London Limited
Comcast International France SAS
CAKE Software, Inc.
Yahoo EMEA Limited
Integral Ad Science, Inc.
DistroScale, Inc.
HEIMSPIEL Medien GmbH & Co KG
Samsung Ads
ADMAN - Phaistos Networks, S.A.
Adxperience SAS
Artefact Deutschland GmbH
Blockthrough, Inc.
Comscore B.V.
Sublime
Kochava Inc.
SOMQUERY SOMTAG - (SevenOne Media)
Hillside (Sports) GP Limited
Kargo Global Inc.
Italiaonline S.p.A.
Zemanta, Inc.
Telefonica Investigación y Desarrollo S.A.U
Moloco, Inc.
Clever Advertising, Lda.
Channel Pilot Solutions GmbH
AWIN AG
Epsilon
2KDirect, Inc. (dba iPromote)
Beaconspark Ltd
SelectMedia International LTD
Reppublika- The Research Toolbox GmbH
UAB Aktyvus sektorius - Eskimi
Mediascore mbH
Netpoint Media GmbH
FUNKE Digital GmbH
GP One GmbH
Audiencerate LTD
adWMG
Frameplay Corporation
optimise-it GmbH
Active Agent (ADITION technologies GmbH)
usemax advertisement (Emego GmbH)
Evorra Ltd
GfK SE
BidTheatre AB
MediaMath, Inc.
Mobilewalla, Inc.
Dentsu Denmark A/S
Brid Video DOO
SmartFrame Technologies
wetter.com GmbH
Unruly Group LLC
A.Mob
AuDigent
THE NEWCO S.R.L.
FeedAd GmbH
The Kantar Group Limited
Smart Traffik
Mediavine, Inc.
ANINPRO-CREATIVE, S.L.
ONEcount
Blue
Exponential Interactive, Inc d/b/a VDX.tv
GumGum, Inc.
Mirando GmbH & Co KG
MNTN
Otto (GmbH & Co KG)
IQM CORPORATION
Query Click Limited
Proxi.cloud sp. z.o.o
GlobalWebIndex
Deutsche Post AG
TargetVideo GmbH
Disqus
Kairos Fire
Ve Global UK Limited
Adserve.zone / Artworx AS
Axiom Media Connect
Velocity Made Good LLC
NetSuccess, s.r.o.
Bidtellect, Inc
Pubfinity LLC
Ensighten
Little Big Data sp. z o.o.
AudienceRun corp
adbalancer Werbeagentur GmbH
Pulse Innovations Limited
Venatus Media Limited
Snapsort Inc., operating as Sortable
Solocal
Unilever Polska sp. z o.o.
IPSOS MORI UK LTD
Havas Media (Artemis Alliance S.L.U.)
onlineumfragen.com GmbH
AdSpirit GmbH
Impactify
SoundCast
MISSENA
Go.pl sp. z o.o.
Extreme Reach, Inc
ConnectAd Realtime GmbH
Flashtalking, Inc.
Converge-Digital
Brand Metrics Sweden AB
Parrable, Inc.
Sqreem Technologies Private Limited
Triapodi Ltd.
Ziff Davis LLC
Salesforce.com, Inc.
Localsensor B.V.
Truvid Inc.
Wagawin GmbH
GeoProve
Audiencevalue Pte Ltd
admetrics GmbH
NextRoll, Inc.
Welect GmbH
Justtag Sp. z o.o.
Digiseg ApS
Arkeero
Listonic Sp. z o.o.
Advisible AB
Taboola Europe Limited
Yieldmo, Inc.
AdTheorent, Inc
Magnite CTV, Inc.
Online Solution
Alphalyr SAS
Traffective GmbH
Yandex
Adtarget Medya A.S.
Audienzz AG
Sovrn Holdings Inc
LoopMe Limited
Ermes
Mediakeys Platform
Blue Billywig BV
Dentsu Aegis Network Italia SpA
Clinch Labs LTD
CMI Marketing, Inc. d/b/a CafeMedia
Teads
Adevinta Spain S.L.U.
Axel Springer Teaser Ad GmbH
Ströer Digital Media GmbH
Inskin Media LTD
Jivox Corporation
Apester Ltd
Nativo, Inc.
digidip GmbH
M,P,NEWMEDIA, GmbH
NumberEight Technologies Ltd
Adform
EASYmedia GmbH
Onnetwork Sp. z o.o.
Zeta Global
Programatica de publicidad S.L.
MARKETPERF CORP
Ingenious Technologies AG
Arpeely Ltd.
Rich Audience Technologies SL
mainADV Srl
travel audience GmbH
Flexoffers.com, LLC
Vidazoo Ltd
Cloud Technologies S.A.
One Tech Group GmbH
Media Square
ADWAYS SAS
Online Advertising Network Sp. z o.o.
Kubient Inc.
Teemo SA
ADYOULIKE SA
Lucid Holdings, LLC
Goldbach Group AG
Media16 ltd
BSmartData GmbH
Quantyoo GmbH & Co. KG
Fiducia DLT Limited
Marfeel Solutions, SL (Compass)
Marfeel Solutions, SL
Piano Software Inc
VGI CTV, Inc
M32 Connect Inc
Seedtag Advertising S.L
ARMIS SAS
plista GmbH
Cuebiq
DNA-I.COM
Zoomd Ltd.
dataXtrade GmbH
glomex GmbH
Acxiom
Objective Partners BV
Habu
Sizmek by Amazon
1020, Inc. dba Placecast and Ericsson Emodo
Relay42 Netherlands B.V.
Blingby LLC
Amazon Advertising
ArtChaos s.r.o.
Smaato, Inc.
Permutive Limited
BILENDI SA
Click Tech Limited
Pressboard Media Inc
Sirdata
Revcontent, LLC
Playbuzz Ltd (aka EX.CO)
Hivestack Inc.
Kiosked Ltd
6Sense Insights, Inc.
Admo.tv (Clickon)
Konodrac S.L.
uppr GmbH
Ogury Ltd.
SMARTSTREAM.TV GmbH
DEFINE MEDIA GMBH
AdElement Media Solutions Pvt Ltd
NETILUM (AFFILAE)
Rezonence Limited
mediarithmics SAS
Adtelligent Inc.
DeepIntent, Inc.
BidBerry SRL
Appier PTE Ltd
adbility media GmbH
AcuityAds Inc.
Mobfox US LLC
communicationAds GmbH & Co. KG
Skaze
Content Ignite
MiQ
Verve Group Europe GmbH
jsdelivr.com
OneTag Limited
TAPTAP Digital SL
Axonix LTD
appTV Ltd.
Aarki, Inc.
I.R.V. D.O.O.
Mars Inc.
OpenX
MADVERTISE MEDIA
Clipcentric, Inc.
INFOnline GmbH
Factor Eleven GmbH
Wizaly
Samba TV Inc.
Adnami Aps
Vidstart LTD
belboon GmbH
Adludio Ltd.
Samoukale Enterprises Limited dba ADEX
STUDIO GONG GmbH & Co. Studiobetriebs KG
Emerse Sverige AB
LiquidM Technology GmbH
Readpeak Oy
INVIDI technologies AB
Pinpoll GmbH
RDandX Group DMCC
OnProspects Ltd
Media.net Advertising FZ-LLC
Nielsen Marketing Cloud
Contact Impact GmbH
SITU8ED SA
Mobility-Ads GmbH
Smile Wanted Group
Aniview LTD
Allegro.pl
Avocet Systems Limited
Improve Digital
AerServ LLC
Beachfront Media LLC
BEINTOO SPA
VIADS ADVERTISING S.L.
NEXD
BidMachine Inc.
United Internet Media GmbH
Roku Advertising Services
Adloox SA
TreSensa Technologies, Inc.
advanced store GmbH
Pixalate, Inc.
Bring! Labs AG
Terminus Software Inc.
ADSOCY
Ad Alliance GmbH
Accorp Sp. z o.o.
Vidoomy Media SL
PROXISTORE
Impact Tech Inc.
agof studies
ADUX
SunMedia
Somplo Ltd
Aptivio Inc
Rapid Performance GmbH
33Across
ShowHeroes SRL
Fusio by S4M
Czech Publisher Exchange z.s.p.o.
HyperTV Inc.
OneFootball GmbH
Global Media & Entertainment Limited
WEMASS MEDIA AUDIENCE SAFE SOLUTIONS, S.L.
Goodeed
Mediaforce LTD
AirGrid LTD
TX Group AG
PubMatic, Inc.
Signal Digital Inc.
Near Pte Ltd
RMSi Radio Marketing Service interactive GmbH
BLIINK SAS
Dianomi PLC
JS Web Production
Glimpse Protocol Limited
Cavai AS & UK
Nexx360
cynapsis interactive GmbH
Solution coupons
SPEAKOL DMCC
Adikteev
LiveRamp, Inc.
ShinyStat S.p.a.
ADRENALEAD
Permutive Technologies, Inc.
Sportradar AG
SPICY MOBILE Sp z o.o. Sp.k.
Adventure Media
Roq.ad Inc.
A Million Ads Ltd
NeuStar, Inc.
Spotad
Adlane LTD
Scene Stealer Limited
McCann Discipline LTD
Polar Mobile Group Inc.
QuantumCast digital GmbH
ARKHEUS
Magnite, Inc.
Adhese
Dynamic 1001 GmbH
Nielsen International SA
Jetpack Digital LLC
Keymantics
Opinary GmbH
Leadoo Marketing Technologies Ltd
HUMAN
Kameleoon SAS
Mobkoi Ltd
Next Millennium Media INC
Insticator, Inc.
TMT Digital Inc
Gamesight Inc
Adssets AB
Bigabid Media ltd
Neodata Group srl
AUDIOMOB LTD
Impact+
ADITION technologies GmbH
Mediasmart Mobile S.L.
Bounce Exchange, Inc
SoD ScreenOnDemand GmbH
Sparklit Networks Inc
SmartyAds Inc.
CIBLECLIC
Arrivalist Co
Sharethrough, Inc
iPROM
Adtriba GmbH
PubWise, LLLP
Prebid.org
Fido S.r.l
Project Agora Ltd
Delta Projects AB
Opt Out Advertising B.V.
SpotX, Inc
Resono B.V.
Publicis Media GmbH
MGID Inc.
Samba TV UK Limited
Brave People Ltd.
Bertelsmann Data Service GmbH
Permodo GmbH
Innovid Inc.
QUARTER MEDIA GmbH
Confiant Inc.
Tapjoy, Inc.
Betgenius Ltd
Tangoo Srl
iProspect GmbH
VRTCAL Markets Inc
Viewdeos 2015 LTD
GroupM UK Limited
INNITY
WhatRocks Inc.
Amnet GmbH
Lifesight Pte. Ltd.
Inspired Mobile Limited
XChange by SFBX®
Teroa S.A.
Collective Europe Ltd.
numberly
Notify
Good-Loop Ltd
Consumable, Inc.
MindTake Research GmbH
ADCELL | Firstlead GmbH
Smart Adserver
Bombora Inc.
Liveintent Inc.
SINGLESPOT SAS
Adrino Mobile Sp. z o.o.
BritePool Inc
Redbranch, Inc dba Fraudlogix
Clipr
Luna Media Group LLC
zillian sa
Hurra Communications GmbH
Mobile Professionals BV
Smartclip Hispania SL
Mars Media Group
Persona.ly
giosg.com Oy
TIMEONE PERFORMANCE
Jellyfish France
adrule mobile GmbH
Commanders Act
Upwave Inc.
Adverticum cPlc.
SpringServe, LLC
KUPONA GmbH
AAX LLC
Livewrapped AB
LinkedIn Ireland Unlimited Company
Unmatched Solutions Limited
ETARGET SE
Index Exchange, Inc.
AudienceProject Aps
Demandbase, Inc.
Automattic Ads
Seznam.cz, a.s.
Adtube AS
Stream Eye OOD
Justpremium BV
video intelligence AG
OpenWeb LTD
On Device Research Limited
The Reach Group GmbH
digitalAudience
Jaduda GmbH
SublimeSkinz - Adledge
Playrcart Limited
Bmind a Sales Maker Company, S.L.
Ströer SSP GmbH (DSP)
AdColony, Inc.
Tapad, Inc.
Rakuten Marketing LLC
AntVoice
Hybrid Adtech GmbH
The Ozone Project Limited
Online Media Solutions LTD (BDA: Brightcom)
Seeding Alliance GmbH
Quality Media Network GmbH
Experian Limited
Fifty Technology Limited
BIDSWITCH GmbH
Sonobi, Inc
Knorex
Optomaton UG
Placense Ltd
Kertil Iberia SL
Radio Net Media Limited
Discover-Tech ltd
Nubo LTD
Onesoon Limited t/a Adalyser
Sonic Odeeo ltd
Gamned
Maximus Live LLC
RevJet
bam! interactive marketing GmbH
Imonomy
WAM Group Ltd, t/a Admix
CentralNic Poland sp. z o.o.
EASY Marketing GmbH
Adverty AB (publ)
AdQuiver Media SL
Maiden Marketing Pte Ltd
TypeA Holdings Ltd
TripleLift, Inc.
Hybrid Theory
Kwanko
Resolution Media München GmbH
Octaive Ltd.
The ADEX GmbH
Effiliation / Effinity
Adobe Audience Manager, Adobe Experience Platform
360e-com Sp. z o.o.
Adpone SL
Lotame Solutions, inc
YouGov
Paypersale.ru
SPORTORITY UK LTD
Pelmorex Corp.
Oracle Data Cloud - Moat
lead alliance GmbH
RTB House S.A.
Showheroes SE
Eulerian Technologies
AdDefend GmbH
Dailymotion SA
GeoEdge
HUAWEI Ads
IVO Media Ltd
AA INTERNET-MEDIA Ltd
Liftoff Mobile, Inc.
Dataseat Ltd
Triple13 Ltd
ShareThis, Inc
N Technologies Inc.
Audience Solutions S.A.
Rebold Marketing & Communication SLU
socoto gmbh & co. kg
Ketchup Adv Spa
VOLPI IMMOBILIER
Strossle International AB
adQuery
Captify Technologies Limited
Simplifi Holdings Inc
ADman Interactive SLU
DIGITEKA Technologies
GeistM Technologies LTD
Kairion GmbH
One Planet Only
Epom Ltd.
1plusX AG
Sojern, Inc.
Visarity Technologies GmbH
Bidstack Limited
Between Exchange
Hashtag Labs Inc.
Brand Advance Ltd
Carbon (AI) Limited
Fandom, Inc.
Xandr, Inc.
Ströer SSP GmbH (SSP)
Natív Hirdetés Korlátolt Felelősségű Társaság
BeOp
AdGear Technologies, Inc.
Semasio GmbH
Bucksense Inc
StackAdapt
Mindlytix SAS
Yieldlove GmbH
Ringier Axel Springer Polska sp. z o.o.
Natexo Spain
Norstat AS
Research and Analysis of Media in Sweden AB
Duration Media, LLC.
Criteo SA
IPONWEB GmbH
GDMServices, Inc. d/b/a FiksuDSP
Pexi B.V.
Next Media SRL
Monet Engine Inc
Publica LLC
Cluep LLC
Longtail Ad Solutions, Inc dba JW Player
EXOCLICK, S.L.
Dynata LLC
Realeyes OU
Better Banners A/S
OnAudience Ltd
retailAds GmbH & Co. KG
7Hops.com Inc. (ZergNet)
Google
Matching Data to Offline Sources
Linking Devices
Precise Geographic Location Data
Necessary
Marketing
Preference
Statistics

 

Data Usage Purposes

Necessary

Necessary cookies help make a website usable by enabling basic functions like page navigation and access to secure areas of the website. The website cannot function properly without these cookies.

 

Preferences

Preference cookies enable a website to remember information that changes the way the website behaves or looks, like your preferred language or the region that you are in.

 

Statistics

Statistic cookies help website owners to understand how visitors interact with websites by collecting and reporting information anonymously.

 

Marketing

Marketing cookies are used to track visitors across websites. The intention is to display ads that are relevant and engaging for the individual user and thereby more valuable for publishers and third party advertisers.

 

Contacting Us

If there are any questions regarding this privacy policy or you wish to unsubscribe from our site and services you may contact us using the information below or by writing to us at:


2885 Sanford Ave
Grandville, MI 49418
USA

Summary of Requests

If you'd like to see a summary of the requests to know user information, requests to delete user information and requests to opt-out of CCPA compliance that this business has received: https://g.ezoic.net/privacy/rejstil.dk/annualRequestSummary regarding rejstil.dk

Leave a reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *