Charterrejser – Sådan finder du en god charterferie til fornuftige priser

Det kan være en kæmpe jungle at finde vej igennem alle de tilbud der findes indenfor charterrejser. Der kan være en stor forskel på prisen og kvaliteten af de tilbud man finder.

I denne artikel kigger vi nærmere på hvordan du kan finde en fantastisk charterrejse til én god pris.

Badeferie i Spanien

Bestil i god tid?

Skal du bestille din charterferie i god tid eller skal du vente på et stærkt last-minute tilbud på en afbudsrejse? Det er udelukkende et spørgsmål om mavefornemmelse og hvor fastlåst du er til én bestemt destination.

Bestiller du i god tid, så kan du være sikker på at du får hvad du ønsker. Så er der rig mulighed for at vælge mellem alle de kendte charter destinationer.

Der er selvfølgelig flest penge at spare, hvis man vælger en afbudsrejse, men ofte vil de forskellige udbydere af ferier, gerne have afsat deres destinationer i god tid. Derfor kan priserne godt lægge i den fornuftige ende, hvis man er ude i rigtig god tid.

Tyrkiet

Hvis udbud er mindre end efterspørgslen, vil man opleve at priserne kan stige i perioder, hvorimod at kan udbyderne ikke få booket deres destinationer, vil priserne kunne falde og tilbudene vil kunne blive udbudt som last-minute tilbud eller decideret afbudsrejse.

Så kort sagt:

  • 1: Har du is i maven og er du ikke så fastlåst på at det skal være et bestemt land, område eller by, kan en afbudsrejse være fornuftig.
  • 2: Har du mindre is i maven og skal du afsted mange mennesker, og/eller vil du til et bestemt område, er det fornuftigt at være ude i god tid.

Grækenland

Rejs udenfor skolernes ferieperioder

Skal du til populære destinationer, hvor der er mange børnefamilier, kan det være fornuftigt at booke udenfor skolernes ferieperioder. Man kan hurtigt spare op til 50% ved at planlægge sin ferie i de mindre populære måneder som maj og september, i forhold til eksempelvis juli.

Hvor mindre fastlåst du er på destination, desto billigere..

Hvis du leder efter charterrejser med et åbent sind og går du ikke så meget op i om rejsen går til Italien, Spanien, Egypten, Grækenland eller Tyrkiet, kan det åbne nogle ret gode muligheder for at finde en billig rejse.

Inden du leder efter din ferie, kan du med fordel lave en liste over krav til din ferie. Skal der være svømmepøl, tæt på strand og lign? Hvis du kigger mere på dine krav og mindre på bestemte destinationer, vil der være langt flere feriemål at vælge mellem.

Assos - Grækenland

Sammenlign priser

Når du leder efter charterrejser, kan du også være en god idé at bruge én af de mange tjenester, til at sammenligne tilbud og få fremvist forskellige destinationer. Eksempelvis kan du se et stort udvalg af charterrejser hos rejsepriser.dk. Det kan hjælpe dig med at få et overblik over markedet og finde den rejse som matcher dine krav og din pengepung bedst muligt.

Grækenland

All inclusive? Godt eller skidt for budgettet?

Mange elsker all inclusive, da der bare er noget nemt og enkelt ved at alle ens måltider (Og ofte drikkevarer) er inkluderet i prisen. Ved at vælge dette, har man oftere har bedre styr på feriebudgettet og hvad den samlede pris ca. vil være.

Især børnefamilier elsker dette. Det er med til at gøre ferien afslappet og stress fri, da der ikke hele tiden skal tænkes på hvor familien skal spise deres næste måltid.

Men det er ikke nødvendigvis billigere i det samlede regnskab, end hvis man gik på restaurant hver aften. I nogle områder er det jo meget billigt at spise ude. Det begrænser også ens oplevelse lidt, da man jo vil ende med at spise samme sted hver aften.

 

 

 

Skriv en kommentar