autoeurope

Auto Europe

Auto Europe er blandt de ledende biludlejningsfirmaer i Europa, men de dækker ikke blot Europa. Faktisk kan du søge blandt over 20.000 udlejningsdestinationer i mere end 180 lande.
Der er mange gode grunde til at benytte sig af Euto Europe. De har stor vægt på en god kundeservice, men også at være blandt de billigste biludlejningsfirmaer på markedet. De tilbyder prisgaranti, så finder du en billigere biludlejning, men samme forhold, hos et andet selskab, så vil de matche eller slå prisen. Dermed er du sikret den billigste biludlejning via Auto Europe.

Lej bil nu

Gode priser, stort udvalg af destinationer og en stærk kundeservice. Der er mange grunde til at leje bil via Auto Europe.
Gå til Auto Europe

De samarbejder med en langt række af de kendte udlejningsfirmaer, som f.eks. Europcar, Avis, Hertz og Budget, hvilket sikre høj dækning og et stort udvalg af biler. Det giver både en øget dækning, men også rigtig konkurrencedygtige priser.

De har ingen afbestillingsgebyr, så længe du afbestiller 48 timer før.

Ikke bare biludlejning

Auto Europe lejer ikke blot almindelige biler ud. Man kan f.eks. tilkøbe luksusbiludlejning, hvor du får mulighed for at leje din drømmebil. De tilbyder også chauffør og transfer service, f.eks. transport fra lufthavnen. Hvis du drømmer om at rejse rundt i en autocamper eller på motorcykel i USA, så er det også en tjenester de tilbyder

De kører også i perioder med gratis opgradering i visse lande, hvor du kan få ekstra meget bil for pengene.

Minimumsalder

Minimumsalderen varierer fra destination til destination. Hvis du er under 25 år, så er det ikke sikkert at du kan leje en bil. Måske skal du betale ekstra. Søg på den enkelte destination og læs deres betingelser.

Resten af deres betingelser kan læses på deres hjemmeside. Skal du leje en bil i udlandet, så er det en rigtig god idé at undersøge markedet grundigt og læse betingelserne ved de enkelte selskaber grundigt.

Brændstofspolitik

Generelt der kører de enten med “Fuld – Fuld” eller “Fuld – Tom” brændsstofspolitik. Ved Fuld – Fuld, der skal du betale for det brændstof der er på bilen fra starten af (Fuld tank) og når bilen skal leveres, så skal den leveres fuld igen. Ved “Fuld-Tom” – der betaler du for brændstoffen på bilen, men afleverer den så tom som mulig.

Vurdering af Auto Europe

De har generelt et rigtigt godt ry og deres trustpilot score er helt i top. Langt de fleste som benytter sig af Auto Europe er tilfredse kunder.

Kundeservice

Deres kundeservice kan fanges på telefon det meste af dagen på hverdage. Deres reservation kan kontaktes både hverdage og i weekenderne.

[Total:1    Gennemsnit:5/5]

Skriv et svar