allianz

Allianz

Allianz er blandt de førende i verden indenfor rejseforsikring og assistance. De står til rådighed 24 timer i døgnet, 7 dage om ugen – året rundt. Lige meget om du har brækket en arm, mistet din baggage eller din bil er brudt sammen et uheldigt sted.

Allianz Global Assistance har eksistereret i næsten 60 år. Faktisk dækker deres gruppe af virksomheder over 250 millioner mennesker på verdensplan (Ca. 4% af verdens befolkning). Det er et kæmpe firma og dermed er de meget konkurrencedygtige – både på priser og service.

Bestil rejseforsikring

Gode priser, seriøst dækning og nødhjælpsassistance døgnet rundt.
Gå til Allianz

Allianz er genialt til dig som blot skal bruge en enkelt rejseforsikring til en enkelt rejse. Her er priserne meget konkurrencedygtige.

Typer af forsikringer

De mest populære rejseforsikringer hos Allianz er enkeltrejse, årsrejse og skirejseforsikring. De har dog også produkter som ekstra forsikring til billeje og ungdomsrejseforsikring.

Dækning i mange lande

En af nøglerne til Allianz gode dækning er deres mange medarbejdere. Faktisk har de ansat mere end 13.000 mennesker og de samarbejder med et globalt netværk af mere end 400.000 partnere. Det er lige fra medicinske eksperter til lokale mekanikere. Det er en stor fordel hvis du skal rejse til eksotiske lande, hvor almindelige danske rejsebureauer, måske ikke har samme muligheder.

Er uheldet ude

Allianz yder nødhjælpsassistance 24 timer i døgnet – året rundt. De har en dansktalende alarmcentral, som altid er klar til at hjælpe.

Vurdering af Allianze

Allianze er et kendt firma med et godt ry. I Danmark er de ikke så kendte, men de tilbyder et produkt som er en virkelig stærk konkurrent til de danske rejseforsikringsselskaber.

[Total:1    Gennemsnit:4/5]

Skriv et svar