hamburg

3 billige weekend rejser i Europa

Hvis du trænger til en pause fra det danske, eller blot gerne vil opleve en ny by, men ikke har tiden til at tage en uge ud af kalenderen, så kan det være en god idé at tage på en weekend tur til en storby i Europa, hvor du hurtigt vil kunne komme til at opleve noget nyt, uden at det springer budgettet.
Det kan dog være svært at finde ud af, hvor man gerne vil hen, hvis man ikke har nogen god inspiration til rådighed – men så kan du i hvert fald få nogle gode idéer i denne artikel, hvor jeg foreslår 3 byer i Europa, hvor du kan tage til på en weekend, uden at det springer dit budget.

London

Hvis du vil til London på en weekend tur, så forstår jeg dig godt. Det er nemlig absolut en af Europas fedeste storbyer, og hvis du har mulighed for at rejse med RyanAir, der blandt andet flyver fra Århus og Billund, så kan du komme meget billigt frem og tilbage mellem London – faktisk koster det ofte kun omkring 500 kr. tur/retur med RyanAir, så det er til at overskue. Hotel priserne i London er ofte lidt dyre, men det afhænger meget af, hvor i London du gerne vil bo og hvilken hotel standard du ønsker. Her kan du få en weekend til at gå med alt lige fra shopping, til fodbold – London er en by, der kan tilfredsstille næsten alle.

Hamburg

Som de fleste danskere nok ved, så kan man køre relativt billigt til Hamburg, uanset om man vælger at tage bilen eller køre med tog. Den nordtyske storby er nemlig placeret relativt tæt på den danske grænse, så en køretur fra grænsen til Hamburg kan klares på få timer. Hamburg er, ligesom London, en storby, der har utroligt meget at byde på – uanset om man gerne vil opsøge gode restauranter, eller blot ønsker at bruge sine penge på shoppen, eller se fodbold – eksempelvis kultklubben St. Pauli, der hører til i Hamburg.

Malmø

En weekend tur til Malmø kan arrangeres relativt billigt, grundet byens beliggenhed på den anden side af Øresundsbroen. Her finder du mange forskellige muligheder, uanset hvad du ønsker at foretage dig, når du er på ferie. Tag til det multikulturelle Möllevången, der byder på etniske butikker og restauranter, eller tag til city for at finde tøjbutikkerne og de gode restauranter.

Alt i alt kan du hurtigt komme på en billig weekend tur til en spændende storby i Europa, uanset om du vil til Tyskland, England eller Sverige. Du kan læse meget mere om storbyrejser på urbanrejser.dk, som du kan finde her, hvis du gerne vil vide mere om byer såsom Hong Kong, London og Madrid. God rejse.

[Total:0    Gennemsnit:0/5]

Skriv et svar