Cookie- og privatlivspolitik

Rejstil.dk benytter cookies til forskellige formål:

Først og fremmest at tekniske årsager, så vi kan huske dine valg og præferencer.
Desuden måler vi vores trafik, så vi kan se hvor mange der besøger siden og hvilket indhold der bliver set. Dette bruges til at forbedre siden.
Vi benytter også cookies til at afvikle annoncer bedst muligt, så vi kan målrette vores annoncer bedst muligt.

1. Ejer af siden
2. Hvad er Cookies?
2.1 Hvor lang tid opbevares cookies?
2.2 Sådan sletter du vores cookies.
2.3 Undgå cookies.
2.4 Hvad cookies benyttes til her.
2.5 Google Analytics
2.6 Annoncer
3. Brug af personoplysninger
3.1 Kontakt vedr. personoplysninger
3.2 Beskyttelse af oplysninger

1. Ejer af siden.

Rejstil.dk ejes af:

Sølund Marketing
Tlf: 22527821
Christiansgade 78 st tv
5000 Odense C
info@rejstil.dk
CVR: 31530253

2. Hvad er cookies
En Cookie er en lille tekstfil, som bliver lagret i din browser. Hvilket gør at din computer kan genkendes, hvis du vender tilbage på siden. Der er ikke gemt nogle personlige oplysninger i vores cookies. Og de kan ikke indeholde nogen form for virus.

2.1 Hvor lang tid opbevares cookies?
En cookie sletter sig selv efter x antal dage. Men bliver fornyet ved hvert besøg.

2.2 Sådan sletter du cookies
Læs mere her: http://minecookies.org/cookiehandtering

2.3 Undgå cookies
Vil du have benytte cookies, så kan du følge vejledningen her: http://minecookies.org/cookiehandtering.

2.4 Hvad cookies benyttes til her:
Vi fører statistik over vores besøgende og opsamler informationer omkring brugeradfærd. Desuden opsamles informationer som f.eks. browserteknologi, geografi, mv. Hvilket kan benyttes til målrettet annoncering.

2.5 Google Analytics
Vi benytter Google Analytics, til statistik mv. Du kan fravælge cookies fra Analytics her: http://tools.google.com/dlpage/gaoptout

2.6 Annoncer

Pt. benytter vi ikke noget annoncenetværk.

3. Personoplysninger
Vi afgiver aldrig nogensinde nogle personoplysninger til tredjepart, medmindre du har udtrykkeligt givet din accept. Altså vi opsamler ingen personoplysninger, medmindre du har givet os oplysningerne, f.eks. ved registrering til nyhedsbrev, mv. Her opsamles din email adresse og dit navn.

Dine email oplysninger benyttes til at sende dig relevante nyhedsbreve og kan altid afmeldes.

3.1 Kontakt vedr. personoplysninger
Hvis du ønsker dig adgang til dine oplysninger som er registreret på rejstil.dk – så skal du rette henvendelse på mail@rejstil.dk – Hvis du har indsigelser mod informationer vi har opsamlet eller du ønsker indsigt i hvilke informationer vi har registreret omkring dig, så kan du gøre en indsigelse i henhold til reglerne i persondataloven.

3.2 Beskyttelse af oplysninger
Persondataloven siger at dine personlige oplysninger skal opbevares sikkert og fortroligt. Vi gemmer kun dine oplysninger på servere med en meget begrænset adgang, som er placeret i kontrollerede og sikre faciliteter. Vi gennemgang løbende vores sikkerhedsforanstaltninger, så dine data opbevares sikkert og forsvarligt. Vi kan dog aldrig 100% garantere for din data´s sikkerhed, da der altid vil være en risiko for at nogle uberettiget tiltvinger sig adgang til dine oplysninger, da dataen opbevares elektronisk. Dermed at alt afgivelse af oplysninger dit eget ansvar.

Personoplysninger anonymiseres og opbevares højst 12 måneder efter brug. Email og oplysninger til nyhedsbrev opbevares dog indtil du framelder dig nyhedsbrevet.

Vi kan løbende revurdere hvordan vi opbevarer dine personoplysninger og ændringer kan ske i takt med internettes udvikling. Tingene ændre sig hurtigt og derfor kan det være relevant at ændre retningslinjer løbende. Ændre vi vores retningslinjer, så gør vi dog opmærksom på vores ændringer. Der vil blive informeret i form af en synlig meddelelse på vores website.

Den hurtige udvikling af internettet betyder, at ændringer i vores behandling af personoplysninger kan blive nødvendige. Vi forbeholder os derfor ret til at opdatere og ændre nærværende retningslinjer for behandling af personoplysninger. Gør vi det, retter vi selvfølgeligt datoen for “sidst opdateret” nederst på siden. I tilfælde af væsentlige ændringer giver vi dig besked i form af en synlig meddelelse på vores websites. Du kan til enhver tid tilbagekalde din samtykke, desuden har du mulighed for at klage vedrørende vores behandling af data og oplysninger. Du kan klage til datatilsynet, jf. persondatalovens § 58, stk. 1.

Hvis din hjerne brænder sammen over læsninger af vores Cookie- og privatlivspolitik, så beklager vi meget. Det er et tungt kedeligt emne.

Skriv et svar